Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

 Finomságok

 

Pávaszem

Hozzávalók:

7 tojás, 22 dkg porcukor, 15 dkg RAMA, 4 evőkanál liszt, 5 evőkanál kakaó, 1 csomag vaníliás cukor, 2 dl tej, 1 db étcsokis tortabevonó

Elkészítése:

Tészta:

6 tojássárgáját, 12 dkg porcukrot habosra verünk. Hozzáadunk 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál lisztet, 1 mokkáskanál szódabikarbónát. Végül a 6 tojás habját kizsírozott, lisztezett tepsin sütjük. Sütés után a tésztát porcukorral meghintett gyúrólapra csavarjuk.

Tovább 

Szilikon Hercegnő receptek

 

A szilikon formák és a gázsütő

 

A gázsütők legkisebb fokozata általában 160 C-os hőmérsékletnek felel meg, és nnen minden fokozat + 20 C-ot

Jelent. Ez természetesen típustól függ, ami a sütő használati utasításában megtalálható, de bármely gázszerelő szakember meg is tudja ezt mondani. Ez azt jelenti, már kb. 4-es fokozaton a sütő eléri a 220 C hőmérsékletet – amennyit a szilikon formák bírnak! Tehát ha valaki a 8 fokozatú gázsütőjét maximumon használja, számíthat a formán égési nyomokra!

Tovább 

 

Szilikon Király receptek

Farkas tamásné zsuzsi gyűjtötte össze a recepteket,Párkányiné Marcsi elküldte nekünk.Köszönjük.

 

A szilikon formák és a gázsütő

 

A gázsütők legkisebb fokozata általában 160 C-os hőmérsékletnek felel meg, és nnen minden fokozat + 20 C-ot.

Jelent. Ez természetesen típustól függ, ami a sütő használati utasításában megtalálható, de bármely gázszerelő szakember meg is tudja ezt mondani. Ez azt jelenti, már kb. 4-es fokozaton a sütő eléri a 220 C hőmérsékletet – amennyit a szilikon formák bírnak!

Tovább 

Spagetti  ahogy én szeretem.

Hozzávalók:

1 csomag spagetti/én 5 felé töröm/

2 fej  vöröshagyma/apróra vágva/

3-4 gerezd  fokhagyma

20 dkg jó húsos kolozsvári szalonna/pici vékony csíkokra vágva/

20-30 dkg párizsi/vékony csíkokra vágva/

1 cs bolognai szósz.

1 doboz gomba/apróra vágva/

2 dl paradicsomlé

pici csípős piros arany,őrölt bors,2 dl víz.

Kevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát,rátesszük a szalonnát,kb 2 perc után a gombát,majd beleszórjuk a párizsit.

Tovább 

network.hu

 szilikon sütőlap receptek

 

 

Piskóta tekercs

Hozzávalók:

4 db tojás, 4 csapott evőkanál porcukor, 4 púpozott evőkanál finomliszt, 1 késhegynyi szódaikarbóna, 1 pici só, 1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A tojást szétválasztjuk. A Mérőmixbe a tojásfehérjét és a porcukrot habbá verjük. Ezután a tojássárgájával tovább keverjük, amíg kemény nem lesz. A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával és a sóval. Lisztszóró segítségével egyenletesen és finoman a masszához keverjük.

Tovább 

Tésztasaláták

 

Tészta főzése

Hozzávalók a tésztához:

½ kg csavaros Gyermelyi tészta, 3 pár karikára vágott virsli, 1 csapott evőkanál só, ½ dl olaj

Elkészítése:

A tésztát, a virslit beletesszük a tálalómesterbe, teleöntjük a tálat lobogó forró vízzel, rátesszük a sót, az olajat és összekeverjük. A tálra rátesszük a fedelét és kb. 15 perc múlva megkeverjük, s ha jó, akkor leszűrjük, ha nem akkor még néhány percet hagyjuk. Közben elkészítjük a kiválasztott öntetet és azzal tálaljuk.

Tovább 

Sós receptek a TUPPERWARE formázó edényekhez

 

Tavaszi zöldséges túró

Hozzávalók:

0.5 kg túró, 2 tejföl, 1 csomag zselatin, 1 db zöldpaprika, 1 db uborka vagy fél kígyóuborka, snidling, új hagyma zöldje, póréhagyma zöldje

Elkészítése:

A zöldségeket apró kockára vágjuk, összekeverjük a túróval. A zselatint a tejfölben elkeverjük, megmelegítjük-forralni nem szabad! Amikor hűlni kezd, belekeverjük a zöldséges túróba, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.

Tovább 

 

Sajtfondü

 

A sajtfondü alapja mindig sajt, kevés fehérbor, cseresznyepálinka, fokhagyma és kenyér. A sajtok fajtái és a fűszerek adják a végtelen variációs lehetőséget. A sajtfondü elronthatatlan, és garantált sikert érünk el vele. Egyetlen fontos szabály van, amiről nem szabad elfeledkeznünk: sajtfondü mellé mindig bort igyunk vagy – ha vezetünk - meleg teát. A vizet, ásványvizet, üdítőt felejtsük el. Hogy miért? Képzeljük el, ahogy ez a finom, folyékony, meleg sajt megérkezik a gyomrunkba.

Tovább 

Fagyicsoda receptek

 

A legegyszerűbb fagylalt

A boltokban kapható dr. Oetker fagylaltport a használati utasításban leírtak szerint Mix-fix-ben

összerázzuk. Formákba töltjük, fagyasztjuk. Tej helyett használhatunk tejszínt is

 

COLA-fagylalt

2 dl Colát egy kávéskanál porcukorral felforralunk, lehűtjük, és formákba töltjük

 

Szörp-fagyi

Bármilyen szörpöt formákba tölthetünk, utána fagyasztjuk

 

Joghurt fagylalt

Bármilyen gyümölcsöt szétnyomkodunk, összekeverjük egy evőkanál cukorral és egy pohár joghurttal.

Tovább 

MIX - FIX receptek

 

FONTOS TUDNIVALÓ :Minden mixelés esetén  a folyadékot kell először a Mix - Fix edénybe tölteni !

                                                  Tető : a Mix - Fix saját teteje / 1,5 dl /

 


FAGYIK, PALACSINTA

 

Csokifagyi

1 pohár tejszín, 2 ek. Nutella /csokis mogyorókrém /, 1 egész tojás.

Jól összerázzuk, és formában kifagyasztjuk.

 

Vaníliafagyi

3 tojás sárgája, 2 ek. vaníliacukor, 1 pohár habbá vert tejszín.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu