Tupperware Blog: 2014. május

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei - 2014. május

  • Bélszínroló
  • Hozzávalók: 50 dkg marhabélszín, 1 kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál Worcestershire-szósz, só, bors, 10 dkg zsemlemorzsa, olaj a sütéshez,
  • Elkészítés A húst a KonyhaGuruval ledaráljuk, az apróra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával és a Worcestershire-szósszal alaposan összedolgozzuk, majd sózzuk, borsozzuk. A Formavarázzsal „kinyomjuk” a rolókat, meghempergetjük őket zsemlemorzsában, és forró olajban arany barnára sütjük.
  • Tovább 

  • Rizs krokett
  • Hozzávalók / 4 adag: 10 dkg rizs, 1 db tojás, 1 csapott ek. liszt, 1 teáskanál petrezselyem, 1.5 dl napraforgó olaj (a kisütéshez), 1 db tojás, 3 ek. tej, 150 g zsemlemorzsa
  • Ajánlat: Adhatunk hozzá reszelt sajtot, így magában is fogyasztható, de köretként is nagyon finom.
  • Elkészítés: A rizst Mikrós Rizsfőzőben elkészítjük. Ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemmel. Belekeverünk 1 ek. lisztet, hogy jobban összefogja, és 1 tojást. A Formavarázs segítségével elkészítjük a rudacskákat.
  • Tovább 

     
  •  
  • Burgonyaropogós
  • Hozzávalók / 4 adag: 50 dkg burgonya, 2 db tojás sárgája, 8 dkg liszt, 5 dkg zsemlemorzsa, Só ízlés szerint, Szerecsendió ízlés szerint, 3 dl napraforgó olaj
  • Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, a TW Krumplinyomó segítségével egy tálban összetörjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet, ízlés szerint a sót és az őrölt szerecsendiót. Jól összedolgozzuk, 5 percet pihentetjük, majd a Formavarázzsal elkészítjük a rudacskákat.
  • Tovább 

    Sajtos hal krokett

    1. Hozzávalók: 40 dkg mirelit halfilé, 30 dkg burgonya, 1 cs. zöldpetrezselyem, 2 db tojás, 10 dkg Pannónia sajt, 8 dkg liszt, 3 dl olaj, szerecsendió, őrölt bors, só
    2. A felengedett halfilét és a nyers burgonyát a KonyhaGuru segítségével ledaráljuk. Összedolgozzuk a fűszerekkel, a borsot és a szerecsendiót lehetőleg frissen őrölve (Borsőrlő és Szerecsenőrlő) az apróra vágott petrezselyemmel, a felvert tojásokkal és a Konyhai Malommal lereszelt sajttal.

    Tovább 

    Rántott sajt panírozás nélkül Formavarázzsal

    30 dkg reszelt sajt (bármilyen, ízlés szerint), 1 egész tojás, 1 evőkanál liszt.
    A hozzávalókat összedolgozzuk, a Formavarázs Krokett forma segítségével kinyomjuk, és tetszés szerinti nagyságra vágjuk.
    Bő, forró olajban kisütjük.
    Egyszerű, gyors és garantált, hogy nem folyik ki sütés közben a sajt!!!!
    Jó étvágyat kíván hozzá Ildikó az Irodából!

    Utolsó hozzászólás

    Dóczi Katalin üzente 10 éve

    Köszönöm a recepteket! üdv. Dóczi Kati

    Zöldséges krokett-Formavarázzsal!
    Hozzávalók 
    40 dkg zöldség (krumpli, brokkoli, sárgarépa), 1/2 vöröshagyma , 1 db tojás , 25 dkg liszt, só, bors, olaj, vagy olívaolaj
    Elkészítése:
    A kiválasztott zöldségeket a Micro Gourmet-ban 12 perc alatt puhára pároljuk. A Konyhai Mindentudóval felaprítjuk a vöröshagymát, majd hozzátesszük a zöldségeket és darabosra aprítjuk. Hozzátesszük a tojást és annyi lisztet, amennyit felvesz. Sózzuk, borsozzuk majd kis pihentetés után a Formavarázsban kroketteket készítünk belőle és olívaolajban kisütjük.

    Tovább 

    Ez történt a közösségben:

    Szólj hozzá te is!

    Impresszum
    Network.hu Kft.

    E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu