Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

  • Bélszínroló
  • Hozzávalók: 50 dkg marhabélszín, 1 kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál Worcestershire-szósz, só, bors, 10 dkg zsemlemorzsa, olaj a sütéshez,
  • Elkészítés A húst a KonyhaGuruval ledaráljuk, az apróra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával és a Worcestershire-szósszal alaposan összedolgozzuk, majd sózzuk, borsozzuk. A Formavarázzsal „kinyomjuk” a rolókat, meghempergetjük őket zsemlemorzsában, és forró olajban arany barnára sütjük.
  • Tovább 

     
  • Rizs krokett
  • Hozzávalók / 4 adag: 10 dkg rizs, 1 db tojás, 1 csapott ek. liszt, 1 teáskanál petrezselyem, 1.5 dl napraforgó olaj (a kisütéshez), 1 db tojás, 3 ek. tej, 150 g zsemlemorzsa
  • Ajánlat: Adhatunk hozzá reszelt sajtot, így magában is fogyasztható, de köretként is nagyon finom.
  • Elkészítés: A rizst Mikrós Rizsfőzőben elkészítjük. Ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemmel. Belekeverünk 1 ek. lisztet, hogy jobban összefogja, és 1 tojást. A Formavarázs segítségével elkészítjük a rudacskákat.
  • Tovább 

  •  
  • Burgonyaropogós
  • Hozzávalók / 4 adag: 50 dkg burgonya, 2 db tojás sárgája, 8 dkg liszt, 5 dkg zsemlemorzsa, Só ízlés szerint, Szerecsendió ízlés szerint, 3 dl napraforgó olaj
  • Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, a TW Krumplinyomó segítségével egy tálban összetörjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet, ízlés szerint a sót és az őrölt szerecsendiót. Jól összedolgozzuk, 5 percet pihentetjük, majd a Formavarázzsal elkészítjük a rudacskákat.
  • Tovább 

    Sajtos hal krokett

    1. Hozzávalók: 40 dkg mirelit halfilé, 30 dkg burgonya, 1 cs. zöldpetrezselyem, 2 db tojás, 10 dkg Pannónia sajt, 8 dkg liszt, 3 dl olaj, szerecsendió, őrölt bors, só
    2. A felengedett halfilét és a nyers burgonyát a KonyhaGuru segítségével ledaráljuk. Összedolgozzuk a fűszerekkel, a borsot és a szerecsendiót lehetőleg frissen őrölve (Borsőrlő és Szerecsenőrlő) az apróra vágott petrezselyemmel, a felvert tojásokkal és a Konyhai Malommal lereszelt sajttal.

    Tovább 

    Rántott sajt panírozás nélkül Formavarázzsal

    30 dkg reszelt sajt (bármilyen, ízlés szerint), 1 egész tojás, 1 evőkanál liszt.
    A hozzávalókat összedolgozzuk, a Formavarázs Krokett forma segítségével kinyomjuk, és tetszés szerinti nagyságra vágjuk.
    Bő, forró olajban kisütjük.
    Egyszerű, gyors és garantált, hogy nem folyik ki sütés közben a sajt!!!!
    Jó étvágyat kíván hozzá Ildikó az Irodából!

    Utolsó hozzászólás

    Dóczi Katalin üzente 9 éve

    Köszönöm a recepteket! üdv. Dóczi Kati

    Zöldséges krokett-Formavarázzsal!
    Hozzávalók 
    40 dkg zöldség (krumpli, brokkoli, sárgarépa), 1/2 vöröshagyma , 1 db tojás , 25 dkg liszt, só, bors, olaj, vagy olívaolaj
    Elkészítése:
    A kiválasztott zöldségeket a Micro Gourmet-ban 12 perc alatt puhára pároljuk. A Konyhai Mindentudóval felaprítjuk a vöröshagymát, majd hozzátesszük a zöldségeket és darabosra aprítjuk. Hozzátesszük a tojást és annyi lisztet, amennyit felvesz. Sózzuk, borsozzuk majd kis pihentetés után a Formavarázsban kroketteket készítünk belőle és olívaolajban kisütjük.

    Tovább 

      Darált Húsos Rakott nokedli
    Hozzávalók:Nokedlihez: 0,5 kg liszt, 3 tojás, víz, só,
    egy fej vöröshagyma, 40 dkg darált hús, 20 dkg füstölt sajt, 2 dl tejföl, 2 egész tojás.
    Elkészítés:
    Szaggassuk ki a nokedlit, majd tegyük félre. A Mesterszakács Serpenyőben futtassunk meg apróra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk meg. Ízesíthetjük sóval, borssal és a kedvenc zöld fűszerünkkel. Vajazzuk ki az Ultra Pro tálat és tegyünk az aljára galuskát, majd húst, megint galuskát és húst.

    Tovább 

    Az év vége felé haladva, mindenhol felpezsdül az élet, mely magával hozza a jobbnál jobb Akciós ajánlatokat, vásárlási lehetőségeket. Mi is felpörgettük magunkat, hogy újdonságainkkal, kihagyhatatlan választékainkkal és természetesen fantasztikus árainkkal és akcióinkkal a vásárlóink kedvében járjunk.  Reméljük ajánlatainkkal  Felforrósítjuk a Hangulatot” az elkövetkezendő hetekben.

     

    További  érdekességeket, információkat, ajánlatokat nyomon követhetitek az alábbi oldalunkon is.

    Tovább 

    Régebbi bejegyzések 

    Ez történt a közösségben:

    Szólj hozzá te is!

    Impresszum
    Network.hu Kft.

    E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu