Tupperware Blog: 2010. augusztus

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei - 2010. augusztus

Vörösboros marhapörkölt

Hozzávalók:

 

·         1 kg  marhahús /lábszár a legjobb/

·         50 dkg vöröshagyma

·         3 gerezd fokhagyma

·         1 evőkanál pirospaprika

·         kis darab erős paprika

·        

·         bors

·         2 dl jó vörösbor

·         1 kiskanál kömény

·         1 zöldpaprika

·         1 nagyobb paradicsom hámozva, magozva

·         leheletnyi kakukkfű és majoranna

Elkészítés:

A húst közepes kockákra vágjuk A hagymát a konyhai mindenttudóba  felaprítjuk.

Utolsó hozzászólás

Markovicsné Éva üzente 14 éve

Kaja után meg kellett volna legalább inni.

Tovább 

network.hu

 Hamis Tiramisu.Madai Jánosné receptje.

 

2 cs. vaniliás puding port ugy csinálom hogy 1L helyett 8dl VIZZEL (nem elirás) készitem 6dl felfőzök 2dl be beleteszek 8 ek cukrot és mix-fixben össze keverem és a forro vizbe öntve sürüre főzöm. ha kihült belekeverek 2 nagypohát tejfölt és a többi mint a hagyományosnél kávéba áztatott piskota rétegezve a krémmel. tetejére reszelt csoki v. kakaopor. én a nagy elegancia tálba szoktam tenni nagyon mutatós. mire lefényképeztem volna elfogyott.....:)

Tovább 

 

Gyors csokihab

Hozzávalók:

250 g tejszín, 50 g cukor, 1 evőkanál valódi kakaó, mandulalikőr tetszés szerint

Elkészítése:

Tegyük a tejszínt a cukorral a Konyhai Mindenttudóba a keverő betéttel, és keverjük kemény habbá. Tegyük hozzá a kakaóport, és ízesítsük a likőrrel.

Madai Jánosné Melinda receptje

network.hu

                        

 

UltraPro-ban sült kenyérrecept:

 

60 dkg liszt, 1 db. Főtt, burgonya áttörve, 3 dkg élesztő, 2-3 dl tej, 5 dkg Rama, 3 kanál olaj

és 2 kávéskanál só.

 

Elkészítés:

A langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, összekeverjük a lisztet, margarint, olajt és a burgonyát, majd beleöntjük a felfutatott élesztőt. Jól átdolgozzuk( ha még kívánja a tészta, lehet beleönteni langyos tejet, a jó kidolgozáshoz) Kelesztőben kelesztjük.

Tovább 

  TÖMÖREBB BELEZETÜ MINT A BOLTI, VISZONT NEM MORZSÁLÓDIK ,LAKTATOBB.HOSSZÚ PÜSPÖKKENYÉR FORMÁBA SÜTÖTTEM,75DK FINOM LISZTBŐL,1,5DL VIZBŐL,1,5 DL TEJBŐL,4DKG ÉLESZTŐBŐL,10DKG MARGARINBÓL,1 EVŐKANÁL SÓ, EBBŐL A MENNYISÉGBŐL NEKEM LETT EGY 1,30DKG-OS KENYEREM. PRÓBÁLD KI BIZTOS TETSZENI FOG.NEM TART TOVÁBB MINT EGY FÁNKOT KISÜTNI.AMIKOR MEGKELT,MÉGEGYSZER ÁTKEKELL GYÚRNI UJRA KELESZTENI ÉS FORMÁZNI,MEHET A SÜTŐBE.

Marsáné Márti receptje.

Gondolom ez a mennyiség 2 szilikon király formához elég.

Tovább 

  Spagetti citromos csirkével

Elkészítés kb 30 perc.

hozzávalók 4 főre 

• 25 dkg csirkemell filé

• 1 lilahagyma

• 2  evőkanál vaj

• 2  dl csirkehúsleves ,készíthetjük 1 leves kockából,vagy vegetából is.

• 25 dkg spagetti

• 1 tk cukor

• 1 tk finomra vágott friss gyömbér ,ha nincs akkor szárított

• 1 citrom

• olíva olaj

• fél  csokor petrezselyem 

  elkészítés 

1. A citromot nagyon vékonyan meghámozzuk és vékony csíkokra vágjuk.

Tovább 

 Makaróni felfújt besamel szósszal

 előkészület: 30 perc

• sütés: 45 perc

hozzávalók 4 főre 

A tésztás-darált húsos keverékhez:

• 300 g makaróni tészta

• 3 ek vaj

• 300 g darált hús

• 2 kockákra vágott hagyma

• 2 hámozott paradicsom, kockákra vágva

• só

• frissen  őrölt bors

• 150 ml zöldségleves

• petrzselyem  finomra vágva

• kakukkfű

A besamel szószhoz:

• 3 ek vaj

• 6 ek liszt

• 250 ml tej

• só

• 1 felvert tojás

• 1 ek cukor

Ezenkívül:

• vaj (a tál kikenéséhez)

• 100 g reszelt sajt

 

elkészítés 

1.

Tovább 

Rakott brokkoli 

 

• előkészület: 15 perc

• sütés: 25 perc

hozzávalók 4 főre 

• 20 dkg juhtúró

• 2 dl tejföl

• 10 dkg natúr krémsajt

• 1 kk őrölt szerecsendió

• 10 dkg reszelt sajt

• 2 tojás

• só

• őrölt bors

• 2 dkg margarin

• 1 kg brokkoli (pucolás után)

  elkészítés 

1. A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük.

2. Forrásban lévő, sós vízben kb. 10 perc alatt félpuhára főzzük. Ha kész, alaposan lecsepegtetjük.

Tovább 

Villámgyors bagett

 

 előkészület: 20 perc sütés: 30 perc

hozzávalók 2 főre 

• 20 dkg sima liszt

• 10 dkg teljes kiőrlésű liszt (pl. rozs, tönkölybúza)

• 2,5 dkg friss élesztő

• só

• +kevés meleg víz, amennyit felvesz

tetejére

• tojássárga

• magok ízlés szerint (lenmag, szezámmag, szotyi, tökmag stb.)

 

  elkészítés 

1. Az élesztőt 1 dl langyos vízbe morzsoljuk (nem kell futtatni).

2. A lisztet kelesztő tálba szitáljuk, hozzáadunk magokat ízlés szerint, kevés sót és az élesztős vizet hozzáadva kemény

tésztát gyúrunk.

Tovább 

 

Zöldséges rakott tészta

 előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc

hozzávalók 4 főre 

• 25 dkg fagyasztott mexikói zöldségkeverék

• 50 dkg penne

• 10 dkg trappista sajt 

• ételízesítő

• bors

• só

Sajtmártáshoz:

• 10 dkg trappista sajt (lehet füstölt sajt is)

• 2 púpos ek liszt

• 2-3 dl tej

• olaj

• 2-3 ek tejföl (nem fontos) 

• fokhagyma granulátum

• szerecsendió

• só

• bors

Tepsibe:

• olaj

• zsemlemorzsa

  elkészítés 

1.

Tovább 

Hozzávalók:

·         1 fej hagyma

·         5-6 gerezd fokhagyma

·         20 dkg ementáli sajt

·         10 dkg camembert sajt

·         1 liter tej

·         10 dkg vaj

·         3 evőkanál liszt

·         2 evőkanál olívaolaj

·        

·         bors

·         szerecsendió

·         kevés vágott snidling

·         4 kiscipó

Elkészítés:

Az olíva olajat felhevítem a vajjal mesterszakács főzőedényben.

Tovább 

Tonhal saláta

Hozzávalók:

 

·         1 tonhal konzerv

·         1 doboz kukorica

·         2-3 paradicsom

·         15 dkg trappista sajt

·         1 fej lilahagyma

·        

·         bors

Elkészítés:

A tonhalat lecsepegtetjük. A hagymát, a sajtot és a paradicsomot apró kockára vágjuk. Elegancia tálba tesszük, majd hozzáadjuk a kukoricát és a tonhalat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Fokhagymás pirítóssal tálaljuk.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu