Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
20 dkg savanyú káposzta
6-8 szem aszalt szilva
2 db hámozott nyers burgonya (mérettől függően 6-7 részre , kockára vágva)
1pár roppanós Frankfurti virsli
1 pár Debreceni
1 szál füstölt csípős cserkészkolbász (kettő – három részre kell vágni)
10-15 dkg füstölt sonka vagy tarja
A MikroGourmet alját a jelzésig megtöltjük vízzel majd a pároló részbe belehelyezzük a savanyú káposztát, köré tesszük a nyers burgonyakockákat, és megszórjuk az aszalt szilva szemekkel.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Szirének eledele!
Hozzávalók:
3 szelet felengedett (legegyszerűbb) tengeri halfilé (pl: pangasius)
1 csomag diákcsemege
¼ fej fehér nyers édes káposzta
1 db alma
Kiskanál méz
Csipetnyi fahéj + őrölt szegfűszeg
A Turbó Aprítóba tesszük a diákcsemege ¾ részét, és finomra aprítjuk. Amikor kész, akkor kivesszük a pengebetétet a Turbó Aprítóból, és hozzáadjuk a mézet az aprított diákcsemegéhez. Kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
|
|
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Kávés muffin
· 15 deka vaj
· 15 deka cukor
· 2 tojás
· 1,5–
· 2 evőkanál azonnal oldódó kávé (+ ízlés szerint)
· 2 evőkanál tej (+ ízlés szerint)
· 10 deka liszt
· 1 teáskanál sütőpor
· 5 deka dió
Elkészítés:
A puha vajat keverőtálban krémesre keverjük a cukorral. Hozzáadjuk egyenként a tojásokat és ezeket is alaposan elkeverjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu