Tupperware Blog: 2011. május

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei - 2011. május

network.hu

 

 

Zöldséges sonkásragu rizzsel.

Hozzávalók:1 bögre rizs,2 bögre víz,1/2 bögre zöldborsó, pici só.         

Raguhoz:20 dkg gépsonka vagy párizsi, 1 vékony szelet húsos füstölt szalonna,1 db sárgarépa,1 fej vöröshagyma,1 db piros és 1 db zöld kaliforniai paprika,1 db kisebb cukkini, pici piros arany, őrölt bors, egy gerezd fokhagyma,szója szósz.

A rizst a borsóval együtt Mikrós rizsfőzőbe tesszük 12 percre,

közbe  elkészítjük a ragut.

Tovább 

Párkányiné Marcsitól.

 

> 1.
> A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek
> olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra
> formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe.

> Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom,

> az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.
>
> 2.
> A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így
> teszem zárható üvegbe.

Tovább 

 

Csirkemell zöldséggel töltve.

Hozzávalók:

- 2-3 db csirkemell,
- 8-10 dkg vékony szelet sajt,
- kb. 40 dkg fagyasztott zöldségkeverék,
- só,
- 2-3 evőkanál olaj.

A  csirkemellet  vékony hosszúkás szeletekre vágjuk, majd kicsit kiverjük. Kirakjuk vele az UltraPro Lasagne sütőt   úgy ,hogy a szeletek fedjék egymást.
 tesszük a vékony szelet sajtokat, majd a  zöldségkeveréket ,beborítjuk a vékony szelet csirkemellel,és végül reszelt sajtot teszünk rá.
Ha van Lasagne tetőnk, lefedjük, ha nincs alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben 45 percig sütjük.

Utolsó hozzászólás

Markovicsné Éva üzente 10 éve

Ez is elkészíthető az ultra plusz alagútban

Tovább 

Legényfogó leves

HOZZÁVALÓK:

- 3 evőkanál olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 50 dkg sertéscomb
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 8 dkg zöldborsó
- 8 dkg csiperke
- 1 csokor petrezselyem
- 1 evőkanál liszt
- Só, frissen őrölt bors
- 1 kispohár tejföl a tálaláshoz

A 3,8 literes Mesterszakács Füles Főzőedényben a forró olajon világos barnára pirítjuk a Turbó Aprítóval apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a Mesterszakács Henteskéssel 2x2 centis kockákra darabolt sertéscombot, és fehéredésig sütjük.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu