Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Legényfogó leves
HOZZÁVALÓK:
- 3 evőkanál olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 50 dkg sertéscomb
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 8 dkg zöldborsó
- 8 dkg csiperke
- 1 csokor petrezselyem
- 1 evőkanál liszt
- Só, frissen őrölt bors
- 1 kispohár tejföl a tálaláshoz
A 3,8 literes Mesterszakács Füles Főzőedényben a forró olajon világos barnára pirítjuk a Turbó Aprítóval apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a Mesterszakács Henteskéssel 2x2 centis kockákra darabolt sertéscombot, és fehéredésig sütjük. Ezután rászórjuk a kisebb kockákra vágott sárgarépát, fehérrépát, a zöldborsót, a cikkekre vágott gombát, az aprított petrezselymet, és közepes tűzön néha megkeverve 3-4 percet sütjük. Ez után megszórjuk a liszttel, összekeverjük, és felöntjük annyi vízzel, hogy jó háromujjnyival ellepje. Ha felforrt sóval, borssal ízesítjük, és közepes tűzön puhára főzzük. Ha elkészült forrón leveses tányérokba szedjük, és meglocsoljuk simára kevert tejföllel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Francia hagymaleves
Sajtkrém leves
Karalábé leves
Mikropluszban levesek