Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
5 dkg vaj
4 közepes fej vöröshagyma
2 evőkanál liszt
1,2 l zöldségleves
2 dl száraz fehérbor
1,5 dl tejszín
4 szelet toast kenyér
12 dkg brie, vagy francia penészes sajt
Só, frissen őrölt bors
1 kis csokor petrezselyem a tálaláshoz
A vajat a 3,8 literes Mesterszakács Füles Főzőedényben felolvasztjuk, majd rászórjuk
Konyhaművész Szeletelővel vékony szeletekre vágott vöröshagymát, és közepes tűzön világosbarnára pirítjuk. Ezután megszórjuk a liszttel, összekeverjük, felöntjük a zöldséglevessel, a száraz fehérborral, és ha felforrt, sóval, borssal ízesítjük. Most lassú tűzön 10 percig főzzük, közben elkészítjük a sajtos pirítósokat.
A toast kenyérszeletek széleit vékonyan levágjuk, majd srégen félbevágjuk, Szilikon Sütőlapra fektetjük, és 3-3 vékony sajtszeletet fektetünk rájuk. Végül 190 ºC-os sütőben pirosra sütjük. A levest mielőtt lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a Maxi Mixben kevés forró lével elkevert tejszínt, és sóval, borssal utóízesítjük. Tálaláskor a forró hagymalevest tányérba szedjük, megszórjuk a Turbó Aprítóval felaprított petrezselyemmel, és sajtos pirítóst teszünk a tetejére.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
legényfogó leves
Sajtkrém leves
Karalábé leves
Mikropluszban levesek