Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mikroplusz (sós)
Gombaleves
Hozzávalók:
1 kis fej hagyma, 3 evőkanál étolaj, 2 közepes sárgarépa, 1 kisebb vékony fehérrépa, 5 szál petrezselyem, 4-5 fej tenyérnyi nagyságú gomba, 1 evőkanál liszt, csipetnyi pirospaprika, 1 mokkáskanál só
Elkészítése:
A hagymát lereszelve az étolajon 2 percre fedővel 600 watton megpároljuk. Ezután a vékony karikákra vágott sárgarépát, fehér répát és petrezselymet hozzátesszük és 3 percre 600 watton a mikróba tesszük. A vékonyra szeletelt gombát is hozzáadjuk, és 3 percre visszatesszük. Megszórjuk egy csapott evőkanál liszttel, 1 csipet őrölt pirospaprikával és elkeverjük. Felengedjük 1-1,5 l vízzel és 5 percre visszatesszük. Végül sóval, ételízesítővel összekeverjük és még 3 percre visszatesszük a mikróba. Ha apró tésztával sűrítjük még kb. 3 percig főzzük.
Csirke raguleves
Hozzávalók:
2 csirkemell, 3 krumpli, 1 zacskó Knorr gulyásleves, 1,5 l víz
Elkészítése:
A csirkemellet és a krumplit apró kockákra vágva 1,5 l hideg vízbe tesszük 10 percre 650 watton a mikróba.. Pár perc pihentetés után beleszórjuk a levesport és jól elkeverjük. Ezután újabb 10 percre visszahelyezzük a készülékbe 650 watton.
Tejszínes fokhagymaleves
Hozzávalók:
5 dkg margarin, fél póréhagyma karikázva, 8-10 gerezd fokhagyma, 1db csirkeleves kocka, só, fehérbors, 3 dl tejszín, 10dkg sajt, víz, pirított kenyérkocka.
Elkészítés:
A margarint a Mikropluszban megolvasztjuk, beletesszük a póréhagymát és üvegesre pirítjuk. A kombipréssel belenyomjuk a fokhagymát, majd elkeverjük. Felöntjük 1.5l vízzel, beletesszük a leves kockát, sót, fehérborsot és főzzük kb. 15 percig, végül beleöntjük a tejszínt. Az Ultraplusz edény tetejébe szétterítjük a kenyérkockát és a sajtot ráreszeljük, sütőben vagy mikróban ráolvasztjuk. A tányérba először a sajtos kenyérkockát szedjük, majd erre merjük a forró levest.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
legényfogó leves
Francia hagymaleves
Sajtkrém leves
Karalábé leves