Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 3-4 főre: 1 ek zsiradék, 3 zsenge karalábé,2 db újrépa, só, bors, ételízesítő, 1 pohár tejföl, 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók a galuskához: 1 tojás, 3 púpos ek liszt, só, friss petrezselyem,ha szükséges,pici víz.
A karalábét meghámozzuk, és a hasáb és kockavágóval kis kockákra vágjuk.
A zsiradékon elkezdjük dinsztelni a vékony karikára vágott répával, sózzuk, borsozzuk.
Fedő alatt félpuhára pároljuk,megszórjuk fél kanál liszttel,
majd felöntjük 1,2 l vízzel, és felforraljuk.Hozzáadjuk az ételízesítőt kevés pirosaranyat.
A galuska tésztáját keverjük ki, majd deszkáról szilikon keverővel szaggassuk a forrásban lévő levesbe.
Ha feljöttek a galuskák a leves tetejére, készen is van a leves.
Húzzuk le a tűzről keverjük el benne a tejfölt, majd adjuk hozzá a petrezselymet is.
Jó étvágyat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
legényfogó leves
Francia hagymaleves
Sajtkrém leves
Mikropluszban levesek