Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
· 1 fej hagyma
· 5-6 gerezd fokhagyma
· 20 dkg ementáli sajt
· 10 dkg camembert sajt
· 1 liter tej
· 10 dkg vaj
· 3 evőkanál liszt
· 2 evőkanál olívaolaj
· só
· bors
· szerecsendió
· kevés vágott snidling
· 4 kiscipó
Elkészítés:
Az olíva olajat felhevítem a vajjal mesterszakács főzőedényben. Az apróra vágott hagymát megdinsztelem benne, hozzáadom a kombi préssel átnyomott fokhagymát. Rászórom a lisztet, és kicsit lepirítom, majd felöntöm kevés tejjel. Ha simára kevertem, hozzáadom a maradék tejet. A lereszelt emmentálit és a felkockázott camembert sajtot hozzáadom, és elkeverem. Ügyelni kell, hogy teljesen sima legyen. Sózom, borsozom, szerecsendiót reszelek rá. Miközben készül a leves, a kibelezett cipókat sütőben kicsit megpirítom. A beléből készült kockákat olívaolajon pirítom. Tálalásnál a cipóba mert levest megszórhatjuk reszelt sajttal és a pirított kenyérkockákkal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
legényfogó leves
Francia hagymaleves
Karalábé leves
Mikropluszban levesek