Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
· sárgarépa,
· zeller,
· póréhagyma,
· retek,
· saláta,
· paprika,
· karalábé - összesen 60 dkg,
· 15 dkg tökmag,
Elkészítés:
A zöldségféléket vékony metéltre vágjuk a konyhaművész szeletelővel. Sóval, citromlével, esetleg egy kevés mézzel ízesítjük. Olívaolajjal meglocsoljuk, és lazán összekeverjük, fogyasztásig hűtőben tartjuk.
A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy EGY dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, IgY teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, AZ olaj miatt könnyen Lejon . Szeletelem, Menta a bagettet.
Gitta
A Petrezselyem-, Lestyán-ES zellerlevelet szárítás utan összekeverem, IgY teszem zárható üvegbe.
|
|
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Csirkemell tócsniban.
Hozzávalók:
· 50 dkg csirke vagy pulykamell
· só
· bors
· ételízesítő
· olívaolaj a sütéshez
· A tócsnihoz:
· 3-4 db burgonya
· 4-5 evőkanál liszt
· 3 gerezd fokhagyma
· csipet só
· bors
· olaj a sütéshez
· 1 pohár kefir
· 1 pohár tejföl
· 20 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A pulykamellet csíkokra vágjuk,fűszerezzük, fél órát állni hagyjuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás