Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szirének eledele!
Hozzávalók:
3 szelet felengedett (legegyszerűbb) tengeri halfilé (pl: pangasius)
1 csomag diákcsemege
¼ fej fehér nyers édes káposzta
1 db alma
Kiskanál méz
Csipetnyi fahéj + őrölt szegfűszeg
A Turbó Aprítóba tesszük a diákcsemege ¾ részét, és finomra aprítjuk. Amikor kész, akkor kivesszük a pengebetétet a Turbó Aprítóból, és hozzáadjuk a mézet az aprított diákcsemegéhez. Kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
Közben vékony csíkokra vágjuk a káposztát. A magház kiszúróval átszúrjuk az almát, és 0,5 cm szeletekre vágjuk.
A MikroGourmet alját a jelzésig megtöltjük vízzel, majd a pároló részbe belehelyezzük a káposztacsíkokat, rájuk helyezve az almakarikákat. Megszórjuk egy kis sóval, borssal, fahéjjal, és őrölt szegfűszeggel.
Vágólapra kiterítjük a kiengedett halszeleteket, sózzuk és megkenjük a mézes magkeverékkel. Ezután a halszeleteket feltekerjük, és fogpiszkálóval átszúrva rögzítjük. A felgöngyölt halszeleteket a párolóbetét tálcára helyezzük.
A maradék mézes magkeverékkel megkenjük az almaszeleteket. Összerakjuk a MikroGourmet. A lezárt MikroGourmet 750 Watton 25 percre a mikróba tesszük.
Az idő lejárta után 5 percig állni hagyjuk, és utána tálaljuk. Egy pohár finom fehérbort ajánlok hozzá. (Pl: Cserszegi Fűszerest, Tramini, Muskotályt)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mikro gourmet formázó betétekhez
Csokis mámor
Ázsiai húsgombóc
Töltött paradicsom