Tupperware: Szirének eledele

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

 

 

Szirének eledele!

 

Hozzávalók:

3 szelet felengedett (legegyszerűbb) tengeri halfilé (pl: pangasius)

1 csomag diákcsemege

¼ fej fehér nyers édes káposzta

1 db alma

Kiskanál méz

Csipetnyi fahéj + őrölt szegfűszeg

 

A Turbó Aprítóba tesszük a diákcsemege ¾ részét, és finomra aprítjuk. Amikor kész, akkor kivesszük a pengebetétet a Turbó Aprítóból, és hozzáadjuk a mézet az aprított diákcsemegéhez. Kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. 

Közben vékony csíkokra vágjuk a káposztát. A magház kiszúróval átszúrjuk az almát, és 0,5 cm szeletekre vágjuk.

A MikroGourmet alját a jelzésig megtöltjük vízzel, majd a pároló részbe belehelyezzük a káposztacsíkokat, rájuk helyezve az almakarikákat. Megszórjuk egy kis sóval, borssal, fahéjjal, és őrölt szegfűszeggel.  

Vágólapra kiterítjük a kiengedett halszeleteket, sózzuk és megkenjük a mézes magkeverékkel. Ezután a halszeleteket feltekerjük, és fogpiszkálóval átszúrva rögzítjük. A felgöngyölt halszeleteket a párolóbetét tálcára helyezzük.

A maradék mézes magkeverékkel megkenjük az almaszeleteket. Összerakjuk a MikroGourmet. A lezárt MikroGourmet 750 Watton 25 percre a mikróba tesszük.

Az idő lejárta után 5 percig állni hagyjuk, és utána tálaljuk. Egy pohár finom fehérbort ajánlok hozzá. (Pl: Cserszegi Fűszerest, Tramini, Muskotályt)  

 

 

Címkék: mikro gourmet recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu