Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
20 dkg savanyú káposzta
6-8 szem aszalt szilva
2 db hámozott nyers burgonya (mérettől függően 6-7 részre , kockára vágva)
1pár roppanós Frankfurti virsli
1 pár Debreceni
1 szál füstölt csípős cserkészkolbász (kettő – három részre kell vágni)
10-15 dkg füstölt sonka vagy tarja
A MikroGourmet alját a jelzésig megtöltjük vízzel majd a pároló részbe belehelyezzük a savanyú káposztát, köré tesszük a nyers burgonyakockákat, és megszórjuk az aszalt szilva szemekkel. Ráhelyezzük a MikroGourmet tetejét az edényre és betesszük 750W-on 15 percre a mikróba párolni.
Közben megtöltjük a pároló tálcabetétet, középre helyezve a füstölt húst, majd köré téve a virslit, a Debrecenit, és a darabokra vágott cserkészkolbászt.
15 perc után megnézzük a savanyú káposztás krumplit, és fölé helyezzük a pároló tálcabetétet a kolbászkákkal, lefedjük, és visszatesszük az egészet még 10 perce a mikróba.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mikro gourmet formázó betétekhez
Csokis mámor
Ázsiai húsgombóc
Töltött paradicsom