Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Villámgyors bagett
előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
hozzávalók 2 főre
• 20 dkg sima liszt
• 10 dkg teljes kiőrlésű liszt (pl. rozs, tönkölybúza)
• 2,5 dkg friss élesztő
• só
• +kevés meleg víz, amennyit felvesz
tetejére
• tojássárga
• magok ízlés szerint (lenmag, szezámmag, szotyi, tökmag stb.)
elkészítés
1. Az élesztőt 1 dl langyos vízbe morzsoljuk (nem kell futtatni).
2. A lisztet kelesztő tálba szitáljuk, hozzáadunk magokat ízlés szerint, kevés sót és az élesztős vizet hozzáadva kemény
tésztát gyúrunk. Nem kell külön keleszteni!
3. Formázzuk, tetejét bevagdossuk, 50 fokos sütőben kelesztjük. Nagyon szépen megkel, kb. háromszorosára.
4. Tetejét vízzel elkevert tojássárgával megkenjük, megszórjuk magokkal.
5. 180 fokos sütőben ropogósra sütjük.
sütési hőfok: 180 °C
sütési mód: hőlégkeveréses
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Lábtörlő
Négy lapos krémes.
Töltike
Kávés muffin