Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Zöldséges rakott tészta
előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
hozzávalók 4 főre
• 25 dkg fagyasztott mexikói zöldségkeverék
• 50 dkg penne
• 10 dkg trappista sajt
• ételízesítő
• bors
• só
Sajtmártáshoz:
• 10 dkg trappista sajt (lehet füstölt sajt is)
• 2 púpos ek liszt
• 2-3 dl tej
• olaj
• 2-3 ek tejföl (nem fontos)
• fokhagyma granulátum
• szerecsendió
• só
• bors
Tepsibe:
• olaj
• zsemlemorzsa
elkészítés
1. A tésztát az ovális tálaló mesterbe megfőzzük, amikor kész, leszűrjük.
2. Addig a mikróban , mikropluszba a mexikói zöldségkeveréket negfőzzük .
3. Elkészítjük a sajtmártást: az olajat felmelegítjük egy kicsit, beletesszük a lisztet, és habosodásig hevítjük,
folyamatosan kevergetve.
4. Lassan csurgatva beleöntjük a tejet, közben folyamatosan kevergetjük, mert könnyen csomósodik.
5. Beletesszük a fokhagyma granulátumot (lehet préselt fokhagyma is, szerecsendiót, borsot, sót, tejfölt, majd a reszelt sajtot, és lassan melegítve felforraljuk. (Nagyon kell
ügyelni, hogy amikor beletesszük a sajtot, folyamatosan keverjük, mert különben a sajt is becsomósodhat!)
6. Ha mindennel elkészültünk, már csak össze kell állítani az egészet!
7. A lazanja sütő alját megolajozzuk egy kicsit, és vékonyan meghintjük a zsemlemorzsával .
8. Erre mehet a tészta fele, majd a zöldség , majd a mártás, végül a tészta másik fele, és az egészet megszórjuk sajttal.
9. Előmelegített sütőbe tesszük, és pirulásig sütjük.
sütési hőfok: 200 °
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Sajtos nokedli.
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska