Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sajtos nokedli.
Így készül két személyre
Egy tojásból nokedlit készítünk, kifőzzük, leszűrjük, és félretesszük. Egy kisebb fej hagymát felkarikázunk, megsózunk, és olajban pirosra sütjük. (Azért kell megsózni, hogy ropogós legyen.) Huszonöt deka ilmici vagy Lajta sajtot – lehet más is, de erős, karakteres illata, íze legyen – lereszelünk. Tehetünk hozzá mindenféle sajtmaradékokat a hűtőből, mehet a camembert és némi márványsajt is, de a füstölteket most mellőzzük.
Két deci tejszínt serpenyőbe öntünk, lassan melegíteni kezdjük, és beleszórjuk a sajtot is. Sózzuk, és addig kevergetjük, amíg a sajt teljesen elolvad. Ekkor – továbbra is kislángon vagyunk, hogy a mártás ne melegedjen forrpontig – belecsúsztatjuk egy tojás sárgáját, gyorsan szétkeverjük, és amikor egyneművé vált hozzákeverjük a nokedlit is. Kicsit borsozzuk, a tetejére hintjük a hagymakarikákat, és azonnal, a serpenyőben asztalra visszük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska
Pörköltös húsgombóc galuskával