Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Hozzávalók: darált sertéscomb, száraztészta, hagyma aprítva, só, bors, oregano, forró víz (tésztához 2,5-szeres,), gomba, angolszalonna, ketchup, paradicsompüré, reszelt sajt,
Elkészítés: Konyhai Mindentudóval a vöröshagymát felaprítom. A szalonnát felkockázom. Előmelegítem a MESTERSZAKÁCS 5,7 l-es fémfedős edény, beleteszem a hagymát és a szalonnát. Mesterfogás keverőkanállal kevergetve megpirítom, majd ráteszem a darált húst, és a gombát. Hozzákeverem a fűszereket, a fokhagymát, a ketchupot és a paradicsompürét, kevés vizet. Lefedem az edényt, majd az első gőzfújásnál lecsökkentem a legkisebb energiára. Kb. 25 perc múlva ráöntöm forrásban lévő vizet, kevés olajat, kevés sót, és beleteszem a makarónit. Összekeverem, és felveszem erős lángra. 10 perc múlva újból összekeverem és leveszem kis lángra.
Tálaláskor a tányérra reszelt sajtot teszünk. Isteni finom étel!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Sajtos nokedli.
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska
Pörköltös húsgombóc galuskával