Tupperware: Pörköltös húsgombóc galuskával

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Pörköltös húsgombóc galuskával

Hozzávalók:

-A húsgombóchoz:

*40 dkg darált hús,2 evőkanál zsemlemorzsa

*2 tojás,2 száraz zsemle

*só,bors,vegeta,pirospaprika,olaj

*1 gerezd fokhagyma,1 nagy vöröshagyma,1 dl tejföl

-A galuskához:

*2 tojás

*1.5 bögre ( 2.5 dl ) liszt

*só

Elkészítés:

Az 1 literes Friss Tál edényben elkeverjük a darált húst a tojással,az Uborkaliftben beáztatott,összenyomkodott zsemlével és a zsemlemorzsával.Fűszerezzük,hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is.A jól elkevert masszából gombócokat formálunk.

A vöröshagymát a Kézi Aprítón felaprítjuk és a Mesterszakács Nagy Nyeles Serpenyőben bő olajon megpirítjuk,majd a tűzről levéve pirospaprikát keverünk bele,felöntjük vízzel,visszatesszük a tűzre és ha forr,beletesszük a gombócokat, puhára főzzük.

Közben elkészítjük a galuskát:a 2 literes Mérő-Mix-ben felütjük a tojást,felengedjük 1 dl vízzel és annyi lisztet adunk hozzá,amennyit felvesz.Majd a Konyhaművész Nokedli Szaggatóval a hagyományos módon kiszaggatjuk a galuskát.

A húsgombócok levébe belekeverjük a tejfölt és forrón ráöntjük a tálba tett húsgombócokra.

Tálalás:

Galuska mellé helyezzük el a gombócokat,amiket tejföllel leöntünk,petrezselyemmel megszórunk.Paprika kockákat  ( piros,sárga ) szórhatunk köré.

Címkék: tésztás recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu