Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

Ultraplusz lasagne receptek

 

 

Ultraplusz vendégváró

Hozzávalók: 

1 csomag mirelit leveles tészta, 35 dkg csirke vagy pulykamell, 10 dkg szeletelt bacon, 10 dkg karaván vagy trappista sajt, Grill fűszersó (vagy valamilyen szárnyas fűszerkeverék)

Elkészítés:

A leveles tésztát kiolvasztjuk. A csirkemellet megmossuk és a Tupperware Henteskéssel  vékony szeletekre vágjuk az Univerzális vágódeszkán. A grill fűszersóval befűszerezzük a szeleteket és min. fél órát állni hagyjuk egy kisebb Tupperware tálban.

Tovább 

Receptek a gyorskelesztőhöz

 

FONTOS: A kelesztőt csak lecsukjuk, de nem légtelenítjük!

 

Fánk

Hozzávalók:

 1kg liszt, 7-8 dl tej, 1 evőkanál cukor, 1 evőkanál olaj, 1 evőkanál. olvasztott vaj vagy margarin, 5 dkg élesztő, 1/2 evőkanál rum,2- 3-4 tojás sárgája, 2 kávéskanál só.

Elkészítése:

A meleg tej 3/4 részét beletöltjük a kelesztőbe, beletesszük a cukrot, elkeverjük, míg feloldódik a cukor. Utána belemorzsoljuk az élesztőt. Arra vigyázni kell, hogy a tej meleg legyen, de nem forró.

Tovább 

 

Esőnap mézeskaláccsal

2012. 04. 05. cs, - 15:38 — Petrits Szilveszter

Gyönyörű ez a tavasz, öröm a szabadban sétálni. És hétvégén húsvét, hosszú hétvége, gyerekeknek tavaszi szünet.

Egyelten gond van csupán:
Mindenki esőt ígér. Még a szamarak is bőgnek.

Mai bejegyzésemmel azoknak szeretnék segíteni, akik szeretnek kézműveskedni, játszani, az időt hasznosan eltölteni. Ha gyerekek is vannak a közelben, az csak hab a tortán.

Egy olyan mézeskalács készítését mutatom be lépésről lépésre, amihez nincs szükség semmilyen eszközre, nagyon egyszerű, mégis megdolgoztatja a fantáziát, és remek szórakozás nyújt.

Tovább 

Receptek a MikroGourmet Formázóbetétekhez

A formázóbetéteket úgy használjuk, hogy beletesszük a Microgourmet gőzbázis részébe ( a betét tetejét nem tesszük rá!) és lefedjük a gourmet fedelével. A receptekben megadott idők tájékoztató jellegűek, mert függ a Mikrohullámú sütő teljesítményétől és márkájától.

Ezekhez a receptekhez alulra mindig forró vizet öntünk! A felfújtat tálalás után azonnal fogyasztjuk!

 

Túrófelfújt

Hozzávalók:

250 gramm ricotta, 3 tojás, 3 teáskanál cukor/lehet barna is/, 3 lapos evőkanál búzadara /lehet durum is/, 1 citrom reszelt héja, 1csomag vaníliás cukor vagy vanília aroma, csipet só, 2-3 marék pirított dió, mogyoró, mandula

Elkészítés:

A ricottát, a három tojás sárgáját, a vaníliát, a citromhéjat és a búzadarát összekeverjük egy tálban.

Tovább 

2 szuper farsangi fánk recept

http://www.fincsi.hu/recept_cikkek/64/2_szuper_farsangi_fank_recept

A csöröge fánk mellett farsang idején rózsafánkot is szokás sütni. Előnyük, hogy egyféle tésztából készülnek, így két legyet üthetünk egy csapásra.

2 szuper farsangi fánk recept

Forgácsfánk (Csörögefánk)

Hozzávalók:
A tésztához:
40 dkg finomliszt
2 csapott evőkanál kristálycukor
5 tojássárgája
8 dkg vaj
csipet
0,5 dl rum
1 dl tejföl

Sütéshez: olaj

Szórni: 2-3 evőkanál vaníliás porcukor

Tálaláshoz:
30 dkg sárgabaracklekvár
0,5 dl rum

Elkészítés:
1.

Tovább 

étcsokoládés trüffel

http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3272:remek-karacsonyi-ajandek-etcsokolades-trueffel&catid=31:karacsony&Itemid=34

A trüffel egy nagyon gyorsan elkészíthető apró kis édesség, amely karácsonyra ajándékozható, családtagoknak, barátoknak, munkatársaknak.

Hozzávalók:

2 bögre csokoládé, ¾ bögre tejszín, a bevonathoz darált dió, mogyoró, kókuszreszelék, kakaópor.

A csokoládét akár felesben is felhasználhatjuk, ét és tejcsokoládéból.

Tovább 

network.hu

 Meg ne ijedjen senki, ez nem egy hagyományos ajtó előtti lábtörlő, hanem egy virslis-tésztás,
finom lepény féleség. Egyszerű pizza tészta, virslivel megszőve. Gyerekbulira készült, kockára vágva ehetik majd a lurkók mustárral, ketchuppal, majonézzel megízesítve. Különben egy négytagú családnak is bőven elég, egy egyszerű vacsorára...

http://illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2011/05/labtorlo.html

 

Krisztina receptje.

Pizza tészta: 35 dkg liszt, 1 dl tej, 1/4 kocka friss élesztő, 1-1 csapott kávéskanál só és cukor, 1 kávéskanál olaj. 

A szövéshez: 7 db roppanós virsli

Lekenéshez: 1 tojás


A tészta hozzávalóiból tésztát dagasztunk, ha kell még tejet pótolunk, majd letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük.

Utolsó hozzászólás

Markovicsné Éva üzente 13 éve

Szia Krisztina!
Elnézést,de nem tudtam,hogy kié a recept,azért írtam oda,hogy kitől kaptam.Természetesen az előzőt letöröltem,most már tudom kié.Nagyon guszták a sütik,biztosan finom is.Én is kifogok próbálni egy párat.Ha megengeded betenném a linkekbe az oldalad,így talán még többen megismerik.
Ahogy kitöröltem az előző receptet,törlődött az üzenet is.
Szia Éva

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók:5 dkg fekete kakaó,10 dkg csoki csepp,5 dkg porcukor,1 dl tej,3 tojás.

A tejet ,a kakaót,a porcukrot és a tojássárgáját összekeverem egy tálba,a gyorskeverőbe felverem a tojásfehérjét csipet sóval /kb 20 tekerés/hozzáadom a porcukrot/még 10 tekerés/és a két masszát összekeverem, bele adagolom a Mikrogourmet formázó poharaiba,berakom a bázisedénybe.12 percre 800w-on mikróba teszem.Nagyon finom.

Utolsó hozzászólás

Papp Jánosné üzente 13 éve

nagyon ötletes recept ki fogom próbálni köszi a receptet.

network.hu

 Hozzávalók:70dkg liszt,1 doboz kefír,1dl étolaj,2 egész tojás,1-1,5dl cukrozott tej,5dkg élesztő.
Töltelék:25dkg rámát kikavarunk 1 ek sóval.
Elkészítés:A tésztát összegyúrjuk az alapanyagokból,8 cipót készítünk és tányér nagyságúra nyújtjuk.4 lapot megkenünk sós margarinnal,a másik 4 lapot ráborítjuk.Ráhelyezzük az ínyencvarázsra,és nyujtóval lenyomjuk és szép formás kifliket kapunk.A szélesebb felétől feltekerjük,szilikon sütölapra rakjuk,megkenjük tojássárgájával,reszelt sajttal megszórjuk.1 órán át kelesztjük és aztán megsütjük.Ebből az adagból 32 drb sajtos croissant jön ki.

Tovább 

network.hu

 Elkészítés:3dcl hideg tejben feloldjuk az étk.zselatint.
25dkg p.cukrot,20dkg rama-t,2 egész tojással,3cs.vaniliával habosra keverünk és végül hozzáadjuk a fél kg túrót.
A 3dcl tejet felfőzzük a étk.zselatinnal-simára keverjük és hozzáadjuk a túrós masszához.
Rétegezzük:
1 réteg:gyümölcs ízlés szerint
2 réteg túró krém
3 réteg babapiskóta
4 réteg gyümölcs
5 réteg túró krém.

2 óráig hűtőbe rakjuk majd aztán fogyasztható,finom nagyon és gyorsan elkészíthető.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu