Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Zöldséges sonkásragu rizzsel.
Hozzávalók:1 bögre rizs,2 bögre víz,1/2 bögre zöldborsó, pici só.
Raguhoz:20 dkg gépsonka vagy párizsi, 1 vékony szelet húsos füstölt szalonna,1 db sárgarépa,1 fej vöröshagyma,1 db piros és 1 db zöld kaliforniai paprika,1 db kisebb cukkini, pici piros arany, őrölt bors, egy gerezd fokhagyma,szója szósz.
A rizst a borsóval együtt Mikrós rizsfőzőbe tesszük 12 percre,
közbe elkészítjük a ragut.
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Párkányiné Marcsitól.
> 1. > Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, > az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.
> A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek
> olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra
> formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe.
>
> 2.
> A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így
> teszem zárható üvegbe.
|
|
Csirkemell zöldséggel töltve.
Hozzávalók:
- 2-3 db csirkemell,
- 8-10 dkg vékony szelet sajt,
- kb. 40 dkg fagyasztott zöldségkeverék,
- só,
- 2-3 evőkanál olaj.
A csirkemellet vékony hosszúkás szeletekre vágjuk, majd kicsit kiverjük. Kirakjuk vele az UltraPro Lasagne sütőt úgy ,hogy a szeletek fedjék egymást.
Rá tesszük a vékony szelet sajtokat, majd a zöldségkeveréket ,beborítjuk a vékony szelet csirkemellel,és végül reszelt sajtot teszünk rá.
Ha van Lasagne tetőnk, lefedjük, ha nincs alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Legényfogó leves
HOZZÁVALÓK:
- 3 evőkanál olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 50 dkg sertéscomb
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 8 dkg zöldborsó
- 8 dkg csiperke
- 1 csokor petrezselyem
- 1 evőkanál liszt
- Só, frissen őrölt bors
- 1 kispohár tejföl a tálaláshoz
A 3,8 literes Mesterszakács Füles Főzőedényben a forró olajon világos barnára pirítjuk a Turbó Aprítóval apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a Mesterszakács Henteskéssel 2x2 centis kockákra darabolt sertéscombot, és fehéredésig sütjük.
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
5 dkg vaj
4 közepes fej vöröshagyma
2 evőkanál liszt
1,2 l zöldségleves
2 dl száraz fehérbor
1,5 dl tejszín
4 szelet toast kenyér
12 dkg brie, vagy francia penészes sajt
Só, frissen őrölt bors
1 kis csokor petrezselyem a tálaláshoz
A vajat a 3,8 literes Mesterszakács Füles Főzőedényben felolvasztjuk, majd rászórjuk
Konyhaművész Szeletelővel vékony szeletekre vágott vöröshagymát, és közepes tűzön világosbarnára pirítjuk. Ezután megszórjuk a liszttel, összekeverjük, felöntjük a zöldséglevessel, a száraz fehérborral, és ha felforrt, sóval, borssal ízesítjük.
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
hozzávalók 4 főre
elkészítés
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
hozzávalók 4 főre
sütéshez
tálaláshoz
elkészítés
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Szalagos fánk recept
hozzávalók 12 főre
elkészítés
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
hozzávalók 4 főre
elkészítés
13 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
4 lapos krémes.
Tészta:
500 gr liszt
100 gr vaj vagy margarin
150 gr cukor
1 cs vaníliás cukor
1 dl tej
1 tasak szalalkáli /15 gr/
2 db tojás.
Krém:
6 db tojás
4 tasak Dr Oetker csokoládés puding por
300 gr porcukor
12 dj tej
150 gr vaj.
A szalalkálit feloldjuk a tejben,majd a többi hozzávalóval együtt tésztává gyúrjuk.A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk,kis gombócokká formáljuk. A szilikon lapon késhegynyi vastagságúra nyújtjuk a lap nagyságára és világos barnára sütjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás