Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

network.hu

 

 

Zöldséges sonkásragu rizzsel.

Hozzávalók:1 bögre rizs,2 bögre víz,1/2 bögre zöldborsó, pici só.         

Raguhoz:20 dkg gépsonka vagy párizsi, 1 vékony szelet húsos füstölt szalonna,1 db sárgarépa,1 fej vöröshagyma,1 db piros és 1 db zöld kaliforniai paprika,1 db kisebb cukkini, pici piros arany, őrölt bors, egy gerezd fokhagyma,szója szósz.

A rizst a borsóval együtt Mikrós rizsfőzőbe tesszük 12 percre,

közbe  elkészítjük a ragut.

Tovább 

Párkányiné Marcsitól.

 

> 1.
> A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek
> olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra
> formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe.

> Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom,

> az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.
>
> 2.
> A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így
> teszem zárható üvegbe.

Tovább 

 

Csirkemell zöldséggel töltve.

Hozzávalók:

- 2-3 db csirkemell,
- 8-10 dkg vékony szelet sajt,
- kb. 40 dkg fagyasztott zöldségkeverék,
- só,
- 2-3 evőkanál olaj.

A  csirkemellet  vékony hosszúkás szeletekre vágjuk, majd kicsit kiverjük. Kirakjuk vele az UltraPro Lasagne sütőt   úgy ,hogy a szeletek fedjék egymást.
 tesszük a vékony szelet sajtokat, majd a  zöldségkeveréket ,beborítjuk a vékony szelet csirkemellel,és végül reszelt sajtot teszünk rá.
Ha van Lasagne tetőnk, lefedjük, ha nincs alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben 45 percig sütjük.

Utolsó hozzászólás

Markovicsné Éva üzente 10 éve

Ez is elkészíthető az ultra plusz alagútban

Tovább 

Legényfogó leves

HOZZÁVALÓK:

- 3 evőkanál olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 50 dkg sertéscomb
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 8 dkg zöldborsó
- 8 dkg csiperke
- 1 csokor petrezselyem
- 1 evőkanál liszt
- Só, frissen őrölt bors
- 1 kispohár tejföl a tálaláshoz

A 3,8 literes Mesterszakács Füles Főzőedényben a forró olajon világos barnára pirítjuk a Turbó Aprítóval apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a Mesterszakács Henteskéssel 2x2 centis kockákra darabolt sertéscombot, és fehéredésig sütjük.

Tovább 

5 dkg vaj

4 közepes fej vöröshagyma

2 evőkanál liszt

1,2 l zöldségleves

2 dl száraz fehérbor

1,5 dl tejszín

4 szelet toast kenyér

12 dkg brie, vagy francia penészes sajt

Só, frissen őrölt bors

1 kis csokor petrezselyem a tálaláshoz

 

 

A vajat a 3,8 literes Mesterszakács Füles Főzőedényben felolvasztjuk, majd rászórjuk

Konyhaművész Szeletelővel vékony szeletekre vágott vöröshagymát, és közepes tűzön világosbarnára pirítjuk. Ezután megszórjuk a liszttel, összekeverjük, felöntjük a zöldséglevessel, a száraz fehérborral, és ha felforrt, sóval, borssal ízesítjük.

Tovább 

network.hu

 Barackos fánkocskák recept

 

 

 

hozzávalók 4 főre 

  • 33 dkg liszt
  • 5 dkg lágy vaj
  • 3 ek cukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 2 egész tojás
  • 2 tojásfehérje
  • 1 pohár (2dl) gyümölcsdarab nélküli barackjoghurt
  • 1 cs szárított élesztő ( 7gr)
  • csipet só
  • olaj a sütéshez
  •  

elkészítés 

  • A lisztet,az élesztőt összevegyítjük. Az egyveleget elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzáadjuk a cukrot, a sót, a két tojássárgáját, és a joghurtot. A tésztát mesterszakács keverő  segítségével összedolgozzuk, folyamatosan adagolva hozzá a két tojásfehérjét.

Tovább 

network.hu

 Túrófánk recept

 

 

 

hozzávalók 4 főre 

  • 25 dkg túró
  • 25 dkg liszt
  • 3 egész tojás
  • 1 pohár tejföl (175 g)
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 3 ek cukor
  • csipet só

sütéshez

  • kb. 1/2 l olaj

tálaláshoz

  • vaníliás porcukor
  • házi készítésű sárgabarack dzsem

elkészítés 

  • A túrót a Tupperware krumplinyomóval összetörjük és minden hozzávalóval jól elkeverjük.
  • Mesterszakács serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd púpozott teáskanálnyi adagokat pottyantunk az olajba és mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük (adagonként 6-7 perc alatt).

Tovább 

network.hu

  

 

 

Szalagos fánk recept

hozzávalók 12 főre 

  • 1 kg finomliszt
  • 5 dkg porcukor
  • 10 dkg olvasztott vaj
  • 4 db tojássárga
  • 1 dl rum
  • 4 dkg friss élesztő
  • 7-8 dl tej
  • csipetnyi só
  • 1 l olaj a sütéshez

elkészítés 

  1. 2 dl langyos tejben elkeverünk 1 evőkanál cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt.
  2. A lisztet átszitáljuk, elkeverjük benne a maradék porcukrot és a sót.
  3. A közepébe mélyedést készítünk, és ide tesszük a tojások sárgáját, rumot, az olvasztott (de nem forró) vajat és a felfuttatott élesztőt.

Tovább 

network.hu

 Farsangi fánk

 

 

 

hozzávalók 4 főre 

  • 3 dkg élesztő
  • 3 dl tej
  • 6 dkg vaj vagy margarin
  • 5 tojássárgája
  • 2 ek cukor
  • 1 ek rum
  • 50 dkg finomliszt
  • csipet só
  • olaj a sütéshez

elkészítés 

  • Az élesztőt 1,5 dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk.
  • A puha margarint vagy vajat jól összedolgozzuk a tojások sárgájával.
  • Ehhez hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt, a maradék tejet, cukrot és rumot is.
  • A lisztet megsózzuk, majd a tojásos, margarinos, élesztős egyveleget hozzáöntjük, és kézzel jól kidolgozzuk a tésztát.

Tovább 

4 lapos krémes.

Tészta:

500 gr liszt

100 gr vaj vagy margarin

150 gr cukor

1 cs vaníliás cukor

1 dl tej

1 tasak szalalkáli /15 gr/

2 db tojás.

Krém:

6 db tojás

4 tasak Dr Oetker csokoládés puding por

300 gr porcukor

12 dj tej

150 gr vaj.

 

A szalalkálit feloldjuk a tejben,majd a többi hozzávalóval együtt tésztává gyúrjuk.A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk,kis gombócokká formáljuk. A szilikon lapon késhegynyi vastagságúra nyújtjuk a lap nagyságára és világos barnára sütjük.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu