Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tésztasaláták
Tészta főzése
Hozzávalók a tésztához:
½ kg csavaros Gyermelyi tészta, 3 pár karikára vágott virsli, 1 csapott evőkanál só, ½ dl olaj
Elkészítése:
A tésztát, a virslit beletesszük a tálalómesterbe, teleöntjük a tálat lobogó forró vízzel, rátesszük a sót, az olajat és összekeverjük. A tálra rátesszük a fedelét és kb. 15 perc múlva megkeverjük, s ha jó, akkor leszűrjük, ha nem akkor még néhány percet hagyjuk. Közben elkészítjük a kiválasztott öntetet és azzal tálaljuk.
Tartáros öntet
Hozzávalók:
1 dl étolaj, 1 evőkanál mustár, 1 db tojás sárgája, kevés citromlé, só, bors, porcukor, ízlés szerint, 1 csapott evőkanál Kotányi SALÁTA fűszerkeverék és 2 dl 20%-os tejföl.
Elkészítése:
A hozzávalókat a leírt sorrendben beletesszük a Mix- Fixbe és 8-10 erőteljes mozdulattal összerázzuk.
Sajtos öntet
Hozzávalók:
2 dl tejföl, 1/2 dl tej, 1 tojás sárgája, 1 mokkáskanál só, 1 késhegynyi fehér bors, 10 dkg finomra reszelt sajt, 1 mokkáskanál reszelt szerecsendió (ez el is maradhat) és kevés apróra vágott petrezselyem zöldje.
Elkészítése:
A hozzávalókat a leírt sorrendben beletesszük a Mix- Fixbe és 8-10 erőteljes mozdulattal összerázzuk.
Fokhagymás öntet
Hozzávalók:
3 dl tejföl, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1-2 gerezd finomra reszelt fokhagyma, 1 mokkáskanál só.
Elkészítése:
A hozzávalókat a leírt sorrendben beletesszük a Mix-Fixbe és 8-10 erőteljes mozdulattal összerázzuk.
Tiroli mártás
Hozzávalók:
1 dl majonéz, 1 evőkanál mustár, 1-2 evőkanál ketchup, 1 dl tejföl, kis citromlé vagy fehérbor, só, bors, porcukor
Elkészítése:
A hozzávalókat a leírt sorrendben beletesszük a Mix- Fixbe és 8-10 erőteljes mozdulattal összerázzuk.
Spagetti krémes öntet
Hozzávalók:
4 dl tejföl, 1 spagetti krém , 1 evőkanál mustár, só, bors
Elkészítése:
A hozzávalókat a Maxi-Mixben összerázzuk. A mártást összekeverjük a megfőtt virslis tésztával. Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.
Pizza-öntetes tészta
Hozzávalók:
1 csomag Gyermelyi tészta 2 dl tejföl, 1 tubus pizzakrém, 1 fej hagyma dinsztelve, só, bors
Elkészítése:
A megfőtt, kihűlt tésztát összekeverjük a sonkával és a kukoricával. A többi hozzávalót a Maxi-Mixben összerázzuk, összekeverjük a tésztával, és jól behűtve tálaljuk.
A tésztát szokásos módon megfőzzük a 4 literes Tálalómesterben. Közben a hozzávalókat Mix-Fix-ben összerázzuk. Az elkészült tésztát az öntettel összekeverjük, reszelt sajttal tálaljuk.
Sajtszósz
Hozzávalók:
1 db KNORR sajtszósz, 5 dkg margarin, 2 dl tej.
2 dl tej, 3 evőkanál tejföl, 3 evőkanál liszt, 1 teáskanál DELIKÁT, 1 kávéskanál reszelt szerecsendió, 1 kávéskanál cukor.
Hozzávalók:
A sajtszószt elkészítjük úgy, ahogy a tasakon szerepel, a plusz dolgokat a Mix-Fixben összerázzuk, a meleg szószhoz keverjük és összeforraljuk..
Ezerszigetes tésztasaláta
Hozzávalók:
40 dkg tészta, 15 dkg kockára vágott gépsonka, 1 kukoricakonzerv (lé nélkül), ½ l tejföl, 1 KNORR Ezersziget öntet por, 3 evőkanál majonéz, 1 evőkanál ketchup, só-bors ízlés szerint
Elkészítése:
Tésztasaláta
Hozzávalók:
50 dkg Gyermelyi copfocska tészta, 25 dkg füstölt szalonna, 2 fej közepes hagyma, 3 db paradicsom, 2 db nagy paprika, 2 db közepes savanyú uborka, 20 dkg gépsonka, 20 dkg Trappista sajt, 1 dl majonéz, 2 dl tejföl, kevés tej
Elkészítése:
A szalonnát kockára vágjuk, zsírjára sütjük, a zsírjában üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát. A paradicsomot a paprikát és a savanyú uborkát karikára, a gépsonkát csíkokra, a sajtot kockákra vágjuk. A tésztát a 4 l-es Ovális tálalómesterben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejfölt elkeverjük a majonézzel, a kevés tejjel. Lazán a tésztára tesszük, elkeverjük. Belekeverjük a többi hozzávalót. Ízlés szerint sózzuk. Fogyasztás előtt 3-4 órát hűtjük.
Sonkás tészta mikróban
Hozzávalók:
20-25 dkg füstölt tarja, 2 pohár tejföl, 6 szelet bacon, ½ kg Gyermelyi fodros nagykocka, 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A tarját kis kockákra vágjuk, betesszük az ultraplusz edénybe 2 perc 800 watt fedővel. Közben a tésztát megfőzzük a tálalómesterben, leszűrjük. Hozzákeverjük a tejfölt a tarjához, majd a tésztát is. A tetejére kerül a reszelt sajt és a baconszalonna. Berakjuk a mikrohullámú sütőbe 3 perc 800 watt fedővel, majd 2 perc fedő nélkül.
Gombás ragu:
Hozzávalók:
1 közepes fej vörös hagyma, 1 üveg gomba, só, bors, ételízesítő, 2 evőkanál olaj.
Elkészítés:
A Mikroplusz-ban megpároljuk az apróra vágott hagymát 3 percig 750 W-on fedővel, majd beletesszük a felaprított gombát és ízesítjük. Visszatesszük a mikróba fedővel 4 percre.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Sajtos nokedli.
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska