Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Kéksajtos-körtés dip
Hozzávalók: 10 dkg márványsajt, 1 körte hámozva, 1-2 kanál Philadelphia sajt, só, bors.
Kapros-lazacos mártogatós
Hozzávalók: 100 g krémsajt, 3 evőkanál joghurt, 100 g füstölt lazac felaprítva, egy csokor kapor.
|
|
Snidlinges-fokhagymás dip
Hozzávalók: 100 g krémsajt, 3 evőkanál joghurt, 2 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál snidling, fél kiskanál citromlé, kevés bors.
Konyhai mindenttudóba tesszük a fokhagymát,snidlinget,összevágjuk,hozzáadjuk a sajtot,joghurtot,citrom levet,sót,borsot,és tovább keverjük.
Elkészítési idő,kb 3 perc.Piritóssal kínáljuk.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Sonkás zöldségtorta
Hozzávalók: 20-20 dkg gépsonka és baconszalonna felkockázva,1 csomag, fagyasztott leveles tészta, 1dl tejföl, 2 dl tejszín, 1-1 ek vaj,2 tojás, 50 dkg vegyes zöldség felkockázva fagyasztott, vagy friss) Díszítéshez: pl. koktélparadicsom, pfefferoni paprika, sajt stb. Fűszerek: 1 gerezd, összezúzott fokhagyma, tárkony, bazsalikom, oregáno.
Elkészítés: Amíg a tészta kienged: Vajon zöldségeket megpárolni. Szalonnát saját zsírjában a sonkával megpirítani.
14 éve | Markovicsné Éva | 1 hozzászólás
Almatorta sütés nélkül.
Hozzávalók:
· 1 kg alma
· babapiskóta
· 2 csomag vaníliás pudingpor
· 4,5 dl víz
· cukor
· fahéj
· citromlé
· tejszín
· szilikon hercegnő forma.
Elkészítés:
A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. A pudingporokat elkeverjük 2,5 dl vízben, és az almára öntjük. Sűrűsödésig főzzük.
Lime-os túrótorta sütés nélkül.
Hozzávalók
· 25 dkg darált háztartási,vagy győri édes keksz.
· 17 dkg olvasztott sütőmargarin
· 2 teáskanál méz
· 50 dkg túró (legjobb a házi)
· 2 dl tejszín
· 8-10 dkg porcukor
· 2 csomag vaníliás cukor
· 1,5 db lime
· fél citrom
· 1 csomag tortazselé
· 2 evőkanál cukor
Elkészítés:
A kekszet az olvasztott margarinnal és a mézzel összekevertem, és jó alaposan belenyomkodtam a szilikon hercegnő formába.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Ananászos csirkemell
Hozzávalók:
kb. 4 csirkemell filé, 1 doboz darabolt ananászkonzerv, 2 dl tejszín, 2 – 3 evőkanál étolaj, kb. 3 evőkanál liszt, só, bors, ízlés szerint
Elkészítése:
Kis tálban a lisztet, sót, borsot összekeverjük. Ebbe forgatjuk a csíkokra vágott csirkemellet. A mikro edénybe tesszük az olajat és átforgatjuk benne a lisztes csirkét. Ezután 5 percig 700 watton pároljuk – megkeverjük, ráöntjük az ananászkonzervet a levével együtt tovább pároljuk 5 percig 700 watton.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Mikroplusz (sós)
Gombaleves
Hozzávalók:
1 kis fej hagyma, 3 evőkanál étolaj, 2 közepes sárgarépa, 1 kisebb vékony fehérrépa, 5 szál petrezselyem, 4-5 fej tenyérnyi nagyságú gomba, 1 evőkanál liszt, csipetnyi pirospaprika, 1 mokkáskanál só
Elkészítése:
A hagymát lereszelve az étolajon 2 percre fedővel 600 watton megpároljuk. Ezután a vékony karikákra vágott sárgarépát, fehér répát és petrezselymet hozzátesszük és 3 percre 600 watton a mikróba tesszük.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Szilikon bonbonka
Keleti csemege:
Hozzávalók:
25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 3 egész tojás, 2 evőkanál kakaó, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag vaníliás pudingpor.
Elkészítés:
A hozzávalókat gőz felett összefőzzük, majd 10 dkg durvára tört diót és 1 csomag összetört ostyát vagy háztartási kekszet, és 10 dkg rumba áztatott mazsolát belekeverünk. Az elkészült tésztából kis gombócokat formálunk, és a bonbonkába nyomkodjuk.
Raffaelló
1 csomag pudingot, 5 evőkanál cukrot, 3 dl tejjel felfőzzük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás