Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

Kéksajtos-körtés dip

Hozzávalók:
10 dkg márványsajt, 1 körte hámozva, 1-2 kanál Philadelphia sajt, só, bors.

 Kapros-lazacos mártogatós

Hozzávalók:
100 g krémsajt, 3 evőkanál joghurt, 100 g füstölt lazac felaprítva, egy csokor kapor.

 

 Snidlinges-fokhagymás dip

Hozzávalók:
100 g krémsajt, 3 evőkanál joghurt, 2 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál  snidling, fél kiskanál citromlé, kevés bors.

Konyhai mindenttudóba tesszük a fokhagymát,snidlinget,összevágjuk,hozzáadjuk a sajtot,joghurtot,citrom levet,sót,borsot,és tovább keverjük.

Elkészítési idő,kb 3 perc.Piritóssal kínáljuk.

Sonkás zöldségtorta

Hozzávalók: 20-20 dkg gépsonka és baconszalonna felkockázva,1 csomag, fagyasztott leveles tészta, 1dl tejföl, 2 dl tejszín, 1-1 ek vaj,2 tojás, 50 dkg vegyes zöldség felkockázva fagyasztott, vagy friss) Díszítéshez: pl. koktélparadicsom, pfefferoni paprika, sajt stb. Fűszerek: 1 gerezd, összezúzott fokhagyma, tárkony, bazsalikom, oregáno.
Elkészítés: Amíg a tészta kienged: Vajon zöldségeket megpárolni. Szalonnát saját zsírjában a sonkával megpirítani.

Tovább 

Ananászos pulykamellfilé UltraPluszban

* Hozzávalók:

1 tasak gyorsrizs 12 perces
1 dl tejszín
1 dl víz
30 dkg pulykamellfilé
1/2 doboz darabolt ananász
10 dkg trappista sajt
2 dkg margarin

* Elkészítés:

Az UltraPlusz edényt a margarinnal kikenem, beleöntöm a rizst (tasak nélkül), rárakom a csíkokra vágott pulykamell filét, majd a tejszínt és a vizet. Ízlés szerint meghintem sóval. Mikrohullámú sütőben 10 percig 800 wattal párolom ezután meghintem az ananásszal, majd a reszelt sajttal és visszahelyezem a mikroba 2 percig 600 wattal ráolvasztom a sajtot.

Tovább 

 

Almatorta sütés nélkül.

Hozzávalók:

·         1 kg alma

·         babapiskóta

·         2 csomag vaníliás pudingpor

·         4,5 dl víz

·         cukor

·         fahéj

·         citromlé

·         tejszín

·         szilikon hercegnő forma.

Elkészítés:

A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. A pudingporokat elkeverjük 2,5 dl vízben, és az almára öntjük. Sűrűsödésig főzzük.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ez nagyon finom....:)

Tovább 

network.hu

 Lime-os túrótorta sütés nélkül.

 

Hozzávalók

 

·         25 dkg darált háztartási,vagy győri édes  keksz.

·         17 dkg olvasztott sütőmargarin

·         2 teáskanál méz

·         50 dkg túró (legjobb a házi)

·         2 dl tejszín

·         8-10 dkg porcukor

·         2 csomag vaníliás cukor

·         1,5 db lime

·         fél citrom

·         1 csomag tortazselé

·         2 evőkanál cukor

Elkészítés:

A  kekszet az olvasztott margarinnal és a mézzel összekevertem, és jó alaposan belenyomkodtam a szilikon hercegnő formába.

Tovább 

 

Ananászos csirkemell

Hozzávalók:

kb. 4 csirkemell filé, 1 doboz darabolt ananászkonzerv, 2 dl tejszín, 2 – 3 evőkanál étolaj, kb. 3 evőkanál liszt, só, bors, ízlés szerint

Elkészítése:

Kis tálban a lisztet, sót, borsot összekeverjük. Ebbe forgatjuk a csíkokra vágott csirkemellet. A mikro edénybe tesszük az olajat és átforgatjuk benne a lisztes csirkét. Ezután 5 percig 700 watton pároljuk – megkeverjük, ráöntjük az ananászkonzervet a levével együtt tovább pároljuk 5 percig 700 watton.

Tovább 

Mikroplusz (sós)

 

Gombaleves

Hozzávalók:

1 kis fej hagyma, 3 evőkanál étolaj, 2 közepes sárgarépa, 1 kisebb vékony fehérrépa, 5 szál petrezselyem, 4-5 fej tenyérnyi nagyságú gomba, 1 evőkanál liszt, csipetnyi pirospaprika, 1 mokkáskanál só

Elkészítése:

A hagymát lereszelve az étolajon 2 percre fedővel 600 watton megpároljuk. Ezután a vékony karikákra vágott sárgarépát, fehér répát és petrezselymet hozzátesszük és 3 percre 600 watton a mikróba tesszük.

Tovább 

Szilikon bonbonka

 

Keleti csemege:

Hozzávalók:

25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 3 egész tojás, 2 evőkanál kakaó, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag vaníliás pudingpor.

Elkészítés:

A hozzávalókat gőz felett összefőzzük, majd 10 dkg durvára tört diót és 1 csomag összetört ostyát vagy háztartási kekszet, és 10 dkg rumba áztatott mazsolát belekeverünk. Az elkészült tésztából kis gombócokat formálunk, és a bonbonkába nyomkodjuk.

 

Raffaelló

1 csomag pudingot, 5 evőkanál cukrot, 3 dl tejjel felfőzzük.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu