Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

Hozzávalók:

·         1 fej hagyma

·         5-6 gerezd fokhagyma

·         20 dkg ementáli sajt

·         10 dkg camembert sajt

·         1 liter tej

·         10 dkg vaj

·         3 evőkanál liszt

·         2 evőkanál olívaolaj

·        

·         bors

·         szerecsendió

·         kevés vágott snidling

·         4 kiscipó

Elkészítés:

Az olíva olajat felhevítem a vajjal mesterszakács főzőedényben.

Tovább 

 

Tonhal saláta

Hozzávalók:

 

·         1 tonhal konzerv

·         1 doboz kukorica

·         2-3 paradicsom

·         15 dkg trappista sajt

·         1 fej lilahagyma

·        

·         bors

Elkészítés:

A tonhalat lecsepegtetjük. A hagymát, a sajtot és a paradicsomot apró kockára vágjuk. Elegancia tálba tesszük, majd hozzáadjuk a kukoricát és a tonhalat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Fokhagymás pirítóssal tálaljuk.

Tovább 

Sajtos sonkás pulykamell.

 

Felolvasztom a margarint, a kiklopfolt pulykamell egyik oldalát megsütöm  mesterszakács serpenyőben, majd megfordítom. Ráfektetem a gépsonkát, majd a sajtot. Ha a sajt megolvadt lapáttal veszem ki és rakom a tányérra. Zölségkörettel tálalom.ízlés szerint  lehet a húst fűszerezni.

network.hu

  

 

Csirke citromos-mézes marinádban

4 személyre

» 2 nagy csirkemell
» 2 ek. méz
» 2 dl citromlé
» 2 ek. olaj
» 1 ek. szójaszósz
» 1 ek. friss gyömbér
» 1 citrom reszelt héja
» 1 fokhagyma
» olaj

A csirkemellett kicsontozzuk, így négy részt kapunk, amelyeket egy tálba teszünk. A mézet kicsit megmelegítjük, majd hozzáadjuk a citromlevet, a szójaszószt, az olajat, a gyömbért, a citromhéjat,
és a fokhagymát, amelyet előzőleg  kombipréssel összepréselünk.

Tovább 

Bazsalikomos csirkecsíkok
 3-4 személyre

» 1kg csirke mellfilé
» 1 evőkanál vegeta
» 4 gerezd fokhagyma
» 1db kígyó uborka
» 3db friss paradicsom
» 1 fej saláta
» 250g feta sajt

A csirke mell filét csíkokra vágjuk ,vegatával összekeverjük.és mesterszakács serpenyőbe tesszük . kb 10 percig pirítjuk.Ha megvagyunk törjük rá a fokhagymát.Közben készítsük el a salátát.A zöldségeket kockázzuk össze olívaolajjal locsoljuk meg és tegyük rá a lepirított csirke mell csíkokat.Pici reszelt sajtot is tehetünk rá.

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók 3-4 főre: 1 ek zsiradék, 3  zsenge karalábé,2 db újrépa, só, bors, ételízesítő, 1 pohár  tejföl, 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók a galuskához: 1 tojás, 3 púpos ek liszt,  só, friss petrezselyem,ha szükséges,pici víz.

 


A karalábét meghámozzuk, és a hasáb és kockavágóval  kis kockákra vágjuk.
A zsiradékon elkezdjük dinsztelni a vékony karikára vágott répával, sózzuk, borsozzuk.
Fedő alatt félpuhára pároljuk,megszórjuk fél kanál liszttel,
majd felöntjük 1,2 l vízzel, és felforraljuk.Hozzáadjuk az ételízesítőt kevés pirosaranyat.

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók 4 személyre:

 

·         50 dkg csirkemáj

·         1 l lecsó

·         2 fej vöröshagyma

·         fél tubus gulyáskrém

·         pirospaprika

·         olaj

·         őrölt bors

·         2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A hagymát konyhai mindenttudóba összevágjuk. és mesterszakács serpenyőben  kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, összekeverjük, ezután tesszük bele a lecsót, majd a gulyáskrémet,fokhagymát,borsot.

Tovább 

network.hu

 Avokádókrém

Hozzávalók:

2 nagy érett avokádó, 1 közepes fej hagyma, 1 nagy paradicsom, 2 citrom leve, 2 evőkanál majonéz.

 Padlizsánkrém

Hozzávalók:
1 nagyobb padlizsán, olívaolaj, citromlé, só, bors,fokhagyma,vöröshagyma,mustár.

A padlizsánt forró sütőben süsd meg,kb 1-1,5 óra. a belsejét kapard ki. ha kihült,ízesítsd  fokhagymával, sóval, borssal,vöröshagymával,mustárral. Locsold meg kevés olívaolajjal és egy fél citrom levével, majd az egészet a konyhai mindenntudóba a pengékkel keverd össze.Piritóssal tálald,paradicsommal.

Utolsó hozzászólás

Markovicsné Éva üzente 14 éve

Kriszti!
Átírtam a padlizsánkrémet,mert a hagyma,mustár kimaradt.

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu