Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
· 1 fej hagyma
· 5-6 gerezd fokhagyma
· 20 dkg ementáli sajt
· 10 dkg camembert sajt
· 1 liter tej
· 10 dkg vaj
· 3 evőkanál liszt
· 2 evőkanál olívaolaj
· só
· bors
· szerecsendió
· kevés vágott snidling
· 4 kiscipó
Elkészítés:
Az olíva olajat felhevítem a vajjal mesterszakács főzőedényben.
|
|
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Tonhal saláta
Hozzávalók:
· 1 tonhal konzerv
· 1 doboz kukorica
· 2-3 paradicsom
· 15 dkg trappista sajt
· 1 fej lilahagyma
· só
· bors
Elkészítés:
A tonhalat lecsepegtetjük. A hagymát, a sajtot és a paradicsomot apró kockára vágjuk. Elegancia tálba tesszük, majd hozzáadjuk a kukoricát és a tonhalat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Fokhagymás pirítóssal tálaljuk.
Sajtos sonkás pulykamell.
Felolvasztom a margarint, a kiklopfolt pulykamell egyik oldalát megsütöm mesterszakács serpenyőben, majd megfordítom. Ráfektetem a gépsonkát, majd a sajtot. Ha a sajt megolvadt lapáttal veszem ki és rakom a tányérra. Zölségkörettel tálalom.ízlés szerint lehet a húst fűszerezni.
Csirke citromos-mézes marinádban
4 személyre
» 2 nagy csirkemell
» 2 ek. méz
» 2 dl citromlé
» 2 ek. olaj
» 1 ek. szójaszósz
» 1 ek. friss gyömbér
» 1 citrom reszelt héja
» 1 fokhagyma
» olaj
A csirkemellett kicsontozzuk, így négy részt kapunk, amelyeket egy tálba teszünk. A mézet kicsit megmelegítjük, majd hozzáadjuk a citromlevet, a szójaszószt, az olajat, a gyömbért, a citromhéjat,
és a fokhagymát, amelyet előzőleg kombipréssel összepréselünk.
Bazsalikomos csirkecsíkok
3-4 személyre
» 1kg csirke mellfilé
» 1 evőkanál vegeta
» 4 gerezd fokhagyma
» 1db kígyó uborka
» 3db friss paradicsom
» 1 fej saláta
» 250g feta sajt
A csirke mell filét csíkokra vágjuk ,vegatával összekeverjük.és mesterszakács serpenyőbe tesszük . kb 10 percig pirítjuk.Ha megvagyunk törjük rá a fokhagymát.Közben készítsük el a salátát.A zöldségeket kockázzuk össze olívaolajjal locsoljuk meg és tegyük rá a lepirított csirke mell csíkokat.Pici reszelt sajtot is tehetünk rá.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók 3-4 főre: 1 ek zsiradék, 3 zsenge karalábé,2 db újrépa, só, bors, ételízesítő, 1 pohár tejföl, 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók a galuskához: 1 tojás, 3 púpos ek liszt, só, friss petrezselyem,ha szükséges,pici víz.
A karalábét meghámozzuk, és a hasáb és kockavágóval kis kockákra vágjuk.
A zsiradékon elkezdjük dinsztelni a vékony karikára vágott répával, sózzuk, borsozzuk.
Fedő alatt félpuhára pároljuk,megszórjuk fél kanál liszttel,
majd felöntjük 1,2 l vízzel, és felforraljuk.Hozzáadjuk az ételízesítőt kevés pirosaranyat.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
· 50 dkg csirkemáj
· 1 l lecsó
· 2 fej vöröshagyma
· fél tubus gulyáskrém
· pirospaprika
· olaj
· őrölt bors
· 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A hagymát konyhai mindenttudóba összevágjuk. és mesterszakács serpenyőben kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, összekeverjük, ezután tesszük bele a lecsót, majd a gulyáskrémet,fokhagymát,borsot.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
14 éve | Markovicsné Éva | 1 hozzászólás
Padlizsánkrém
Hozzávalók: 1 nagyobb padlizsán, olívaolaj, citromlé, só, bors,fokhagyma,vöröshagyma,mustár.
A padlizsánt forró sütőben süsd meg,kb 1-1,5 óra. a belsejét kapard ki. ha kihült,ízesítsd fokhagymával, sóval, borssal,vöröshagymával,mustárral. Locsold meg kevés olívaolajjal és egy fél citrom levével, majd az egészet a konyhai mindenntudóba a pengékkel keverd össze.Piritóssal tálald,paradicsommal.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás