Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

Burgonyás lángos 1.

Hozzávalók: 25 dkg liszt, 30 dkg burgonya, 2 dkg élesztő, 1 tojás, késhegynyi őrölt szerecsendió-virág, 1 teáskanál reszelt vöröshagyma, kevés tej, 1 mokkáskanál cukor, olaj a sütéshez

A burgonyát héjában megfőzzük, és még melegen meghámozva áttörjük. A tejet meglangyosítjuk, simára keverjük benne a cukrot és az élesztőt. Ha a burgonya kihűlt; beleszórjuk a lisztet és a többi nyersanyagot, majd az élesztős tejet is hozzáöntve összegyúrjuk.

Tovább 

Palacsintatészta készítése - alaptészta

30 dkg finomlisztet simára keverünk 2 egész tojással, és állandó keverés mellett hozzáöntünk annyi folyadékot, hogy tejszín sűrűségű tésztát kapjunk.

A folyadék lehet tej, fele tej és fele víz vagy szódavíz. Csipetnyi sóval ízesítjük.

Az édes tésztánál egy evőkanál kristálycukrot is adunk hozzá.

A sós tésztát a szokásosnál egy gondolattal, több sóval ízesítjük.

A kész tésztát kb. 15 percig pihentetjük, és utána kezdjük sütni.

Tovább 

 

network.hu

 Hozzávalók:

 

·         sárgarépa,

·         zeller,

·         póréhagyma,

·         retek,

·         saláta,

·         paprika,

·         karalábé - összesen 60 dkg,

·         15 dkg tökmag,

·         só, citrom, olívaolaj

Elkészítés:

A zöldségféléket vékony metéltre vágjuk a konyhaművész szeletelővel. Sóval, citromlével, esetleg egy kevés mézzel ízesítjük. Olívaolajjal meglocsoljuk, és lazán összekeverjük, fogyasztásig hűtőben tartjuk.

Tovább 

AZ űrlap teteje

AZ űrlap alja

  • 1.

A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy EGY dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, IgY teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, AZ olaj miatt könnyen Lejon . Szeletelem, Menta a bagettet.
Gitta

  • 2.

A Petrezselyem-, Lestyán-ES zellerlevelet szárítás utan összekeverem, IgY teszem zárható üvegbe.

Utolsó hozzászólás

Bitóné M. Beáta üzente 13 éve

Mi az a "tartózkodás mellett??"

Tovább 

 

Csirkemell tócsniban.

 

Hozzávalók:

·         50 dkg csirke vagy pulykamell

·        

·         bors

·         ételízesítő

·         olívaolaj a sütéshez

·         A tócsnihoz:

·         3-4 db burgonya

·         4-5 evőkanál liszt

·         3 gerezd fokhagyma

·         csipet só

·         bors

·         olaj a sütéshez

·         1 pohár kefir

·         1 pohár tejföl

·         20 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A pulykamellet csíkokra vágjuk,fűszerezzük, fél órát állni hagyjuk.

Tovább 

 

 

Hozzávalók:

20 dkg savanyú káposzta

6-8 szem aszalt szilva

 

2 db hámozott nyers burgonya (mérettől függően 6-7 részre , kockára vágva)

1pár roppanós Frankfurti virsli

1 pár Debreceni

1 szál füstölt csípős cserkészkolbász (kettő – három részre kell vágni)

10-15 dkg füstölt sonka vagy tarja

 

A MikroGourmet alját a jelzésig megtöltjük vízzel majd a pároló részbe belehelyezzük a savanyú káposztát, köré tesszük a nyers burgonyakockákat, és megszórjuk az aszalt szilva szemekkel.

Tovább 

 

 

 

Szirének eledele!

 

Hozzávalók:

3 szelet felengedett (legegyszerűbb) tengeri halfilé (pl: pangasius)

1 csomag diákcsemege

¼ fej fehér nyers édes káposzta

1 db alma

Kiskanál méz

Csipetnyi fahéj + őrölt szegfűszeg

 

A Turbó Aprítóba tesszük a diákcsemege ¾ részét, és finomra aprítjuk. Amikor kész, akkor kivesszük a pengebetétet a Turbó Aprítóból, és hozzáadjuk a mézet az aprított diákcsemegéhez. Kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.

Tovább 

Kávés muffin

·         15 deka vaj

·         15 deka cukor

·         2 tojás

·         1,5–

·         2 evőkanál azonnal oldódó kávé (+ ízlés szerint)

·         2 evőkanál tej (+ ízlés szerint)

·         10 deka liszt

·         1 teáskanál sütőpor

·         5 deka dió

Elkészítés:

A puha vajat keverőtálban  krémesre keverjük a cukorral. Hozzáadjuk egyenként a tojásokat és ezeket is alaposan elkeverjük.

Tovább 

PÜSPÖKKENYÉR - SZILIKON KIRÁLYHOZ
Hozzávalók:
6 tojás, 15 dkg rétesliszt, 12 dkg porcukor, 1 citrom reszelt héja, 4 dkg olvasztott margarin, ? sütőpor,5 dkg mazsola, 5 dkg durvára vágott dió, 5 dkg vegyes cukrozott gyümölcs, 5 dkg birsalmasajt, 5 dkg darabokra tördelt csokoládé.
Elkészítés: ASzilikon Király formát kivajazzuk. A gyümölcsöket felaprítjuk. A vajat felolvasztjuk. A ciromhéjat le reszeljük, hozzákeverjük a lisztbe szitált sütőport. Az aprított gyümölcsöket kicsit meglisztezzük.

Tovább 

MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Hozzávalók:
darált sertéscomb, száraztészta, hagyma aprítva, só, bors, oregano, forró víz (tésztához 2,5-szeres,), gomba, angolszalonna, ketchup, paradicsompüré, reszelt sajt,
Elkészítés: Konyhai Mindentudóval a vöröshagymát felaprítom. A szalonnát felkockázom. Előmelegítem a MESTERSZAKÁCS 5,7 l-es fémfedős edény, beleteszem a hagymát és a szalonnát. Mesterfogás keverőkanállal kevergetve megpirítom, majd ráteszem a darált húst, és a gombát.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu