Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Algíri krumpli
Hozzávalók 4-5 személyre:
60 dkg burgonya,
6 tojás,
60 dkg gesztenyemassza,
15 dkg vaj,
liszt,
só
A meghámozott krumplit főzd meg Mikroplusz edényben, 1 dl vízben.Törd át, hagyd kihűlni,
keverd hozzá két tojás sárgáját és a gesztenyemasszát, s adj hozzá kevés sót. (A maradék
fehérjét a többi tojással és egy kis sóval habard össze, s tedd félre.)
A jól kikevert masszát Tupperware gyúrólapon nyújtsd ki körülbelül egy centi vastagra, s nagy műanyag pogácsaszaggatóval vagy egy pohár szájával vágj belőle korongokat.
Hozzávalók:50 dkg darált sertéshús, 30 dkg sertésmáj, 3 egész tojás, 3 vízben megáztatott zsemle, 2 fej hagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, pirospaprika, vegeta, 1 kk. citromlé, 1 csipet cukor, petrezselyemzöld, zellerzöld.
A májat, hagymát, fokhagymát, áztatott zsemléket húsdarálón ledarálom.A petrezselyemzöldet és a zellerzöldet apróra vágom.Minden hozzávalót összedolgozok, majd beletöltöm a szilikon király formába.180°C-on 40 percig sütöm.
|
|
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Párkányi Leventéné Marcsi küldte nekünk ezeket a finomságokat.
Most, hogy itt van lassan az eper szezon, küldök egy kis epres finomságokat.Én ezeket a recepteket szoktam, - amikor még csináltam! - partiban "tupper" módra átültetni.(Desszertes gyűrű, Szilikon Király, Gyorskeverő, stb termékek felhasználásával.)
A 10 legegyszerűbb epres nyalánkság
Nem minden édesség elkészíthetetlen, kezdő cukrásztanoncoknak is teremhet babér, illetve eper. Pár ügyes mozdulat, egy kevés trükk, és kész is az édes varázslat.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
A füszervarázst MaryNick oldaláról másoltam.Nagyon sok finomság található az oldalán,órákig tudom nézegetni.Nézzétek meg Ti is,és készítsétek el a finomságokat,amihez gyönyörű képek is vannak.
http://www.marynick.eoldal.hu/cikkek/receptek/receptek
ánizs |
|
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Irány a szabadba! :-)Grillekhez való szószok
Paprikás
* 1 piros húsú paprika
* 10 dkg rama
* 1 evők. ajvár
* só, bors
A paprikát megtisztítjuk, kimagozzuk, húsát 8 hosszú csíkra vágjuk.Zsiradék nélkül felforrósítunk egy serpenyőt, megpirítjuk benne a paprika csíkokat.Tányérra tesszük, nedves kendővel letakarjuk és kb. 5 percig pihentetjük.Lehúzzuk a héját és apróra vágjuk.A szobahőmérsékletű margarint simára keverjük a paprikával és az ajvárral, sózzuk, borsozzuk.Hidegre tesszük.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Leveles vajas tészta-alap recept!
Hozzávalók: 25 dkg rétesliszt, 5 dkg szobahőmérsékletű vaj, 15 dkg jól lehűtött vaj, 1 evőkanál enyhe ecet vagy fél citrom leve, mokkáskanálnyi só, 2 dl víz, a tészta nyújtásához liszt.
Elkészítés: A lisztet deszkára szitáljuk, majd az 5 deka szobahőmérsékletű vajjal összemorzsoljuk, a sót beleszórjuk, az ecetet rálöttyintjük, és fokozatosan a vizet is belegyúrjuk. Közepesen kemény tésztává dolgozzuk, lehetőleg gyorsan, mert a kezünktől a vaj megolvad, és a tészta nem lesz leveles.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Zöldséges rizottó
Hozzávalók:
* 35 dkg rizs
* 1 fej vöröshagyma
* 1 gerezd fokhagyma
* 20 dkg spenót
* 1 szál répa
* 1 szál zeller
* 1 kis cukkini
* 5 evők. olaj
* 1 dl száraz fehérbor
* 1.2 l zöldségleves kockából
* 1 csokor vágott petrezselyem
* 1/2 csokor vágott snidling
* 1 csipet szárított kakukkfű
* 1 mokk. morzsolt majoranna
* 5 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A Rizsfőző Edénybe beletesszük a megmosott rizst, hozzáaöntjük a bort, 2 evők
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Elkészítése:
A cukrokat habosra keverem a tojások sárgájával, apránként hozzáadom az olajat majd a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát kétfelé osztom, és az egyik felébe belekeverem a kakaóport.
Kivajazott, lisztezett (én szilikon formában sütöttem, ezért nem kell) formába öntöm először a fehér masszát, majd rá a kakaósat, és egy villával köröket rajzolok.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Elkészítése:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu