Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei




 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 Algíri krumpli  

 

 

 

 network.hu

  

 

 

 

Hozzávalók 4-5 személyre:  

60 dkg burgonya, 

6 tojás, 

60 dkg gesztenyemassza, 

15 dkg vaj, 

liszt, 

  

A meghámozott krumplit főzd meg Mikroplusz edényben, 1 dl vízben.Törd át, hagyd kihűlni,

keverd hozzá két tojás sárgáját és a gesztenyemasszát, s adj hozzá kevés sót. (A maradék

fehérjét a többi tojással és egy kis sóval habard össze, s tedd félre.) 

A jól kikevert masszát Tupperware gyúrólapon  nyújtsd ki körülbelül egy centi vastagra, s nagy műanyag  pogácsaszaggatóval vagy egy pohár szájával vágj belőle korongokat.

Tovább 


 

 

 network.hu

 Fasírozott - kicsit másképpen

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:50 dkg darált sertéshús, 30 dkg sertésmáj, 3 egész tojás, 3 vízben megáztatott zsemle, 2 fej hagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, pirospaprika, vegeta, 1 kk. citromlé, 1 csipet cukor, petrezselyemzöld, zellerzöld.

A májat, hagymát, fokhagymát, áztatott zsemléket húsdarálón ledarálom.A petrezselyemzöldet és a zellerzöldet apróra vágom.Minden hozzávalót összedolgozok, majd beletöltöm a szilikon király  formába.180°C-on 40 percig sütöm.

Tovább 

 

Párkányi Leventéné Marcsi küldte nekünk ezeket a finomságokat.

Most, hogy itt van  lassan az eper szezon, küldök egy kis epres finomságokat.Én ezeket a recepteket szoktam, - amikor még csináltam! - partiban "tupper" módra átültetni.(Desszertes gyűrű, Szilikon Király, Gyorskeverő, stb termékek felhasználásával.)

A 10 legegyszerűbb epres nyalánkság

Nem minden édesség elkészíthetetlen, kezdő cukrásztanoncoknak is teremhet babér, illetve eper. Pár ügyes mozdulat, egy kevés trükk, és kész is az édes varázslat.

Tovább 

15 perces csokis kuglóf

Évekkel ezelőtt egy Tupperware bemutatón tanultam ezt a receptet és gyakran készítem, mert előkészítéssel-sütéssel együtt tényleg csak 15 perc. Az eredmény pedig mennyei illat a konyhában és isteni csokis sütemény.

Hozzávalók:
20 dkg vaj vagy margarin
20 dkg magas kakaó tartalmú étcsoki
4 tojás
1 kisüveg rumaroma (ha gyerekek is eszik) vagy egy jó kupica rum
20 dkg porcukor
20 dkg finomliszt
1 sütőpor

Egy mikrózható edényben 2 perc alatt megolvasztom a vajat, beletördelem a csokit, újabb 2 perc a mikróban.

Tovább 

 A füszervarázst MaryNick oldaláról másoltam.Nagyon sok finomság található az oldalán,órákig tudom nézegetni.Nézzétek meg Ti is,és készítsétek el a finomságokat,amihez gyönyörű képek is vannak.

http://www.marynick.eoldal.hu/cikkek/receptek/receptek

ánizs
A Földközi-tenger mellékéről számazó illatos növényt már az ókorban is használták az egyiptomiak. Termése 3-5 mm hosszú, szürkésbarna, édesen aromás íző fűszer. A köménymagra emlékeztet, de annál erősebb illatú.

Tovább 

network.hu

 Irány a szabadba! :-)Grillekhez való szószok

Paprikás

* 1 piros húsú paprika

* 10 dkg rama

* 1 evők. ajvár

* só, bors

A paprikát megtisztítjuk, kimagozzuk, húsát 8 hosszú csíkra vágjuk.Zsiradék nélkül felforrósítunk egy serpenyőt, megpirítjuk benne a paprika csíkokat.Tányérra tesszük, nedves kendővel letakarjuk és kb. 5 percig pihentetjük.Lehúzzuk a héját és apróra vágjuk.A szobahőmérsékletű margarint simára keverjük a paprikával és az ajvárral, sózzuk, borsozzuk.Hidegre tesszük.

Tovább 

network.hu

 Az alap tészta recept!


Leveles vajas tészta-alap recept!

Hozzávalók: 25 dkg rétesliszt, 5 dkg szobahőmérsékletű vaj, 15 dkg jól lehűtött vaj, 1 evőkanál enyhe ecet vagy fél citrom leve, mokkáskanálnyi só, 2 dl víz, a tészta nyújtásához liszt.

Elkészítés: A lisztet deszkára szitáljuk, majd az 5 deka szobahőmérsékletű vajjal összemorzsoljuk, a sót beleszórjuk, az ecetet rálöttyintjük, és fokozatosan a vizet is belegyúrjuk. Közepesen kemény tésztává dolgozzuk, lehetőleg gyorsan, mert a kezünktől a vaj megolvad, és a tészta nem lesz leveles.

Tovább 

Zöldséges rizottó

 

Hozzávalók:

* 35 dkg rizs

* 1 fej vöröshagyma

* 1 gerezd fokhagyma

* 20 dkg spenót

* 1 szál répa

* 1 szál zeller

* 1 kis cukkini

* 5 evők. olaj

* 1 dl száraz fehérbor

* 1.2 l zöldségleves kockából

* 1 csokor vágott petrezselyem

* 1/2 csokor vágott snidling

* 1 csipet szárított kakukkfű

* 1 mokk. morzsolt majoranna

* 5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A Rizsfőző Edénybe beletesszük a megmosott rizst, hozzáaöntjük a bort, 2 evők

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók:

 

  • 4 egész tojás,
  • 25 dkg cukor,
  • 1 csomag vaníliás cukor,
  • 25 dkg liszt,
  • 1,5 dl olaj,
  • fél csomag sütőpor,
  • 1 csipet só,
  • 1-2 evőkanál kakaó

Elkészítése:

A cukrokat habosra keverem a tojások sárgájával, apránként hozzáadom az olajat majd a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát kétfelé osztom, és az egyik felébe belekeverem a kakaóport.

Kivajazott, lisztezett (én szilikon formában sütöttem, ezért nem kell) formába öntöm először a fehér masszát, majd rá a kakaósat, és egy villával köröket rajzolok.

Tovább 

network.hu

 Hozzávalók:

 

 

  • 4 dl tejföl,
  • 4 dl tejszín,
  • 5 ek. porcukor,
  • 1 nagy citrom reszelt héja és kifacsart leve,
  • 20 dkg babapiskóta vékony szeletekre vágva

Elkészítése:

  • A tejszínt habbá verjük, a tejfölt a cukorral, a citrom reszelt héjával és levével kikeverjük.
  • Óvatosan elegyítjük a két krémet, majd a babapiskótával rétegezve Elegancia 1,5 literes tálba tesszük.
  • Jól behűtve, gyümölccsel díszítve tálaljuk.
  • P irénke receptje,
  • http://p-iren.gportal.hu/gindex.php?pg=23478082

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu