Tupperware: Fasírozott kicsit másképp

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


 

 

 network.hu

 Fasírozott - kicsit másképpen

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:50 dkg darált sertéshús, 30 dkg sertésmáj, 3 egész tojás, 3 vízben megáztatott zsemle, 2 fej hagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, pirospaprika, vegeta, 1 kk. citromlé, 1 csipet cukor, petrezselyemzöld, zellerzöld.

A májat, hagymát, fokhagymát, áztatott zsemléket húsdarálón ledarálom.A petrezselyemzöldet és a zellerzöldet apróra vágom.Minden hozzávalót összedolgozok, majd beletöltöm a szilikon király  formába.180°C-on 40 percig sütöm.

 

network.hu

 Rizses csirke

Hozzávalók:

* 1 bögre ( 2 dl ) rizs

* 20 dkg gomba

* 40 dkg csirkemell

* 1 - 1 paradicsom, paprika

* 1 csokor petrezselyemzöld

* só, bors, vegeta

Elkészítés:

A hozzávalókat egy 2.25 literes MikroPlusz edénybe tesszük: először a rizst öntjük bele, majd a felszeletelt gombát, a karikára vágott paradicsomot, paprikát, ezután pedig a csíkokra vágott csirkemellet.

Felöntjük 4 dl vízze, megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel, fűszerezzük, majd mikróba téve teljes fokozaton kb.10 percig főzzük, aztán 600W-on 15-20 percig.

Kevergethetjük egyszer-kétszer.

network.hu

Csirkevadas

Csirkevadas Margó módra

Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók:
1 nagyobb csirkemellfilé vékony csíkokra vágva
1 fej közepes méretű vöröshagyma
2-3 db babérlevél
citromlé vagy ecet, ízlés szerint
1 db sárgarépa reszelve
1 db fehérrépa reszelve,
1 gerezd fokhagyma
kevés őrölt bors
kevés őrölt szerecsendió
1 dl tejföl,
só,
ételízesítő,


Habaráshoz:
2 dl víz,
egy púpos mérőkanál kanál liszt

Természetesen az étel marhahúsból, vagy sertéshúsból is elkészíthető.

A mikróban 750 watton dolgozunk a MikroPluszban, vagy UltraPluszban melynek a teteje végig legyen rajta.

Elkészítés:
A Kézi Reszelőben lereszeljük a vöröshagymát, összetörjük a fokhagymát, a fehér-és sárgarépát. Tupperware Késsel a Friss Torony Vágódeszkán vékony csíkokra vágjuk a húst. Az olajat a lereszelt, és előkészített vöröshagymát, fokhagymát, zöldségeket mikrosütőben 6 percig pároljuk. A vékony csíkokra vágott húst tegyük hozzá, fűszerezzük vegeta, bors, szerecsendió őrlemény, citromlé, vagy ecet hozzáadása után jól átkeverjük, majd 7 percig pároljuk.

Közben habarást készítünk a Mix-fixben, hozzáadjuk a vadashoz, majd ismét jól átkeverjük.

Azonnal sűrűsödik, de azért 1 percre visszatesszük még a mikróba. Mielőtt tálaljuk hozzáadjuk és belekeverjük még a tejfölt.

Többféle körettel tálalhatjuk: gőzgombóccal, vagy kanalas fánkkal (sósan elkészítve), vagy kifőtt tésztával, melyet a Tálalómesterben ki lehet főzni.

 Zöldséges csirke

Hozzávalók:

* 20-25 dkg fagyasztott vegyes zöldség:borsó, répa, kukorica

* 2 csirke comb ( alsó, felső )

* só, bors, vegeta, fél csokor petrezselyemzöld

* 1 kisebb vöröshagyma, 2 fokhagyma

Elkészítés:

Beletesszük a ketté vágott csirkecombokat a Mikropluszba, fűszerekkel jól bedörzsöljük, kevés vizet öntünk alá, majd betesszük a mikróba.

Ha a csirkecomb már megpuhult, akkor öntjük hozzá a vegyes zöldséget, a feldarabolt fokhagymát, az apróra vágott vöröshagymát és a petrezselymet.Ha szükséges, vizet öntsünk alá.Puhára pároljuk, krumplipürével tálaljuk

 Nem lehet abbahagyni csirke

 

4 személyre: 4 db csirkecomb kettévágva, kevés liszt, 1evőkanál
pirospaprika, 4 dl tejföl, 1 dl olaj, 1 teáskanál ételízesítő,10 dkg
sajt,(füstölttel meg lehet bolondítani)2 gerezd szétnyomott fokhagyma,(vagy krém) 1 fej lilahagyma, kevés vaj az edény kikenéséhez.
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, kettévágjuk, és besózzuk.Pár evőkanál lisztet a pirospaprikával elkeverünk,a húsokat megforgatjuk benne. Vajjal kikenjük az Ultraplussz edényünket, és a combokat egymás mellé helyezzük.Lilahagyma karikákkal szépen befedjük. A tejfölt,ételízesítőt, olajat, fokhagymát és a sajtot jól elkeverjük, és a hagymára öntjük.Fedővel 650 W-on mikróban 8-10 percig pároljuk, majd előmelegített sütőben fedő nélkül 180 fokon kb. 12 perc alatt készre sütjük!

Baconos csirkemáj

 Szalonnában sült csirkemáj rizzsel és majonézes kukoricával

 

A csirkemájakat bacon szalonnába tekerve alacsony hőfokon pirosra sütjük.Ezidő alatt 1 dob. tejfölt 1 kis tubus majonézt kikeverünk, és
hozzáadunk 1 doboz csemege kukoricát. Rizsfőzés: 1 pohár rizst, másfélszeres mennyiségű vízzel és egy kicsi ételízesítővel Mikroplussz edényben (vagy mikrokannában) összekeverjük.Betesszük a mikróba 600W-on 8 percre. Ezután megkeverjük,és újjabb 6 percre 600W-on visszateszük. Az idő letelte után még kb. 5-8 percig pihentetjük, míg a szemek megduzzadnak.

 

Gombás rizses csirke

 network.hunetwork.hu

 


 

 

 Gombás, rizses csirke mikróban

 


1 pohár rizst megmosva, majd 20 dkg gombát /konzerv,vagy friss/ 1 paradicsomot, 1 paprikát felkarikázva, majd kb.30-40 dkg csirkemellet felszeletelve a 2,25 l-es Mikróedénybe teszünk.A 0,5 l-es MIX-FIX–ben összerázunk 1 pohár tejfölt, 2 dl vizzel, izlés szerint füszerekkel /vegeta, só orölt bors,sült csike füszersó/ és a tetejére öntjük.A mikróba téve 8 percig teljes fokozaton, majd 15-20 percig 600 W –on készítjük el, közben egyszer megkeverjük a KanálBazárral.

 

 

 

 

 

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu