Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók
30 dkg liszt, 1 tojás, 4 dkg vaj, 1 dl tej, 5 dkg méz, 1 evőkanál porcukor, 1 kiskanál őrölt fahéj,1 csipet só
Elkészítés
A lisztből és a tojásból a Konyhaművész Keverőtálban kevés vízzel, és egy csipet sóval galuskatésztát készítünk.
Forrásban lévő sósvízbe szaggatjuk a Konyhaművész Nokedli Szaggatóval, kifőzzük, leszűrjük.
A galuskát felhevített vajban átforgatjuk és kivajazott UltraPluszba töltjük.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
|
|
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Zöldséges tészta tupperware-ban recept
Kategória:
Tésztafélék
Hozzávalók:
4 közepes krumpli
15dkg száraztészta
20dkg gépsonka
4 közepes paradicsom
1 poréhagyma
1/4 liter tejszin
20dkg sajt
só,bors
Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk,és kis kockákra vágjuk.A sonkát és a paradicsomot felkockázzuk.A poréhagymát karikáravágjuk,az összevágott hozzávalokat összekeverjük a száraztésztával,(nyersen nem kell elöre megfözni!!!),hozzáadjuk a tejszint,és izlés szerint megfűszerezzük.Összekeverjük,majd az Ultra plussz edénybe tesszük.A reszelt sajtot a tetejére tesszük.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
|
Cézár saláta
Hozzávalók
150 g madársaláta, 10 apró paradicsom, 1 kisebb hámozott kígyóuborla, 1 nagy piros paprika magház nélkül, 1 megmosott és kimagozott zöldalma, 3 szelet zsúrkenyér, 30 ml olívaolaj
öntet: 100 ml finomra reszelt parmezán sajt, 1 tojás sárgája, 1 gerezd foghagyma, 1/2 citrom leve, 1 evőkanálnyi erős mustár, 125 ml olívaolaj, 30 ml őrölt koriander
Elkészítés
A madársalátát és az apró paradicsomot kisebb kelyhekbe helyezzük.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók
2 db tonhalkonzerv, 1 db lilahagyma, 1 dl majonéz, 2 db citrom, 1 csokor petrezselyem, só, őrölt bors
Elkészítés
A nagyobb darabokra vágott lilahagymát és petrezselymet a Konyhai Mindenttudóval összeaprítjuk. Ezután hozzáadjuk a lecsepegtetett tonhal konzervet, a majonézt és az egyik citrom kicsavart levét. Krémesre mixeljük és sóval, borssal ízesítjük. Jól lehűtve friss kenyérrel kínáljuk.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Leveles tészta Tésztacsodához.
Hozzávalók: 50 dkg liszt, 37. 5 dkg margarin, 200 ml 20 %-os tejföl, ½ kk só.
Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk a tésztát a tejföllel. A tésztát 4 részre osztjuk, kinyújtjuk, töltjük a tésztacsodán s a maradékot 2 felé osztva még kinyújtjuk. , így ½ kg lisztből 6x40 db töltött tésztácskát kapunk.
180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, s ha édes tölteléket teszünk bele vaníliás porcukorban megforgatjuk még melegen.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu