Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Konyhaművész Nokedli Szaggató
A Konyhaművész Nokedli Szaggató formájában rendkívül ergonómikus és tökéletesen illeszkedik bármely edény peremére. Természetesen legideálisabban a Tupperware fémedényekkel ajánlott használni.
A Konyhaművész Nokedli Szaggató két részből áll, amelyből az egyik egy íves szaggató rész, amelyet az edény tetejére, illetve peremre helyezve lehet használni. A másik pedig egy simító lapát, amely segítségével lehet a tésztát a szaggatón elkészíteni.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Konyhai Malom
A Konyhai Malom gyors és hatékony megoldást jelent a különféle élelmiszerek darálásában a konyhai előkészítő munkálatok és a szervírozás során egyaránt.
A Konyhai Malommal minimális erőfeszítéssel lehet darálni! A Konyhai Malom minden sajttípus darálására kiváló, de ezen túl csokoládét, száraz kenyeret, kekszet, mogyorót és dióféléket is egyszerűen lehet vele darálni. A darált élelmiszer a Malom gyűjtőedényébe kerül, így nem potyog a darálék az asztalra vagy a konyhapultra.
|
|
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Guru Konzervnyitó
A Tupperware ErgologicsTM Can Guru Konzervnyitója nem hagy éles szegélyt a fedélen vagy a dobozon.
A fedelet könnyű vele eltávolítani, nem is kell kézzel fedélhez érni.
Használat
· Nyissa szél a nyeleket. Helyezze a konzervnyitót vízszintesen a dobozra.
· Csúsztassa előre, amennyire csak a vezető mechanika engedi.
· Zárja össze a nyeleket, eqyütt húzva őket.
· Forgassa a forgatógombot az óramutató járásával egyező irányban (a forgatógomb tekerése közben a doboz forog).
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Kézi Aprító
A Tupperware egyik legszellemesebb, leghatékonyabb és legtalálékonyabb konyhai kiegészítője.
A Kézi Aprítóval lehet hagymát, fokhagymát, sonkát, almát, friss fűszernövényeket és tojást aprítani.
A tökéletes eredményt a penge mindkét irányba, azaz előre és hátra történő mozgása valamint a fogaskerék szerkezet biztosítja.
A Kézi Aprító alján csúszásgátló bevonat található, így biztos fogást nyújt munka közben. Az átlátszó alsó rész állandó betekintést ad az aprítás lépéseibe.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Frissentartó edények
Köztudott, hogy a zöldségek és gyümölcsök - ahogyan az emberek is - lélegeznek. Azt azonban már kevesen tudják: hogy a különböző fajtáknak különböző mennyiségű oxigénre van szükségük. Ezt a tényt felhasználva alkotta meg a Tupperware az Intelligens Frissentartó Edényeket, melyben az oxigén mennyisége a különleges légzőnyilásoknak köszönhetően szabályozható. A tárolni kívánt élelmiszereknek megfelelően alakítható ki az edény belsejében a légkör.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Éléstár
A CondensControlTM CheeSmartTM sajttálca egy forradalmian új edény, amelyben úgy tárolhat a hűtőszekrényben sajtot, hogy nem lesz problémája se a páralecsapódással, se a szagokkal.
Mindez a CondensControlTM rendszernek köszönhető, amely megőrzi a sajt minőségét.
A termék előnyei:
· Az új CondensControlTM CheeSmartTM sajttálcával a hűtőszekrényben tárolt sajtra nem csapódik le többé a pára.
· A szabadalmazott CondensControlTM rendszer megszünteti a páralecsapódást, és megőrzi mindenféle sajt minőségét, legyen az lágy sajt, például Brle, vagy kemény sajt, mint a Cheddar vagy a Gruyere.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Elegancia termékek
A Tupperware mindig is törekedett arra, hogy kiváló minőségű termékei ne csak hasznosak legyenek a háztartásban, de azok díszévé is válhassanak. Így született meg, az elsősorban tálalásra ideális Elegancia termékcsalád.
Az Elegancia tálak több méretben készülnek: 0,6 literes, 1,5 literes, 2,3 literes, 3,2 literes és 4,5 literes változatban. Az Elegancia termékcsalád nemrég kancsóval és poharakkal egészült ki, így belőlük egy teljes tálalókészletet állíthat össze magának.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Tejszínes-túrós barackos (Tupperes recept)
Ez egy nagyon egyszerű, gyors finomság amit nem kell sütni. Ami fontos kellék hozzá,
az a Tupperware-s desszertes gyűrű.
4 dl habtejszín
25 dkg túró
1 dl tejföl
14 dkg cukor
reszelt citromhéj
sárgabarack vagy őszibarack konzerv
1 Oetker zselé fix
A túrót összekeverjük a porcukorral,tejföllel,zselé fix-szel és citrom héjjal.
Hozzá adjuk a felvert tejszínt,a kockára vágott barackot és a formába öntjük.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Egyszerű bonbon
Hozzávalók: 23 dkg étcsokoládé, 8 dkg sózatlan vaj, 1 tojássárgája, kakaópor
Elkészítés: Törd össze a csokoládét, vízgőz fölött olvaszd fel a vajjal, és jól dolgozd össze. Vedd le a tűzről, és keverd bele a tojássárgáját. Tedd a keveréket hűtőszekrénybe, hogy egy kicsit megszilárduljon, majd formázz belőle labdákat, és egyenként forgasd meg a kakaóporban. A bonbonokat egyesével csomagold! Hűtőszekrényben tárolandó!
Alkoholos bonbon
Hozzávalók: 2 evőkanál likőr, rum vagy brandy, 13 dkg étcsokoládé, 2 evőkanál vaj, 4 evőkanál porcukor, 2 db tojássárgája, kakaópor
Elkészítés: Gőz felett olvassz fel 13 dkg étcsokit, keverd ki a puha vajjal és a porcukorral, olvaszd össze, majd húzd le a tűzről, és tedd bele a tojássárgáját és az alkoholt.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók
5 db tojás, 8 evőkanál cukor, 3 dkg vaj, 4 evőkanál darált pirított mogyoró, 8 dkg rumba áztatott vörös áfonya, 1 kiskanál sütőpor, 4 evőkanál liszt, vaníliás porcukor a tálaláshoz, citromfű a díszítéshez
Elkészítés
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a 3 literes Konyhaművész Tálban a sárgákat a cukorral, a puha vajjal fehéredésig keverjük, és hozzáadjuk a Kézi Aprítón ledarált mogyorót, a rumba áztatott áfonyát, a sütőporral elkevert Lisztszórón szitált lisztet.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu