Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
Cézár saláta
Hozzávalók
150 g madársaláta, 10 apró paradicsom, 1 kisebb hámozott kígyóuborla, 1 nagy piros paprika magház nélkül, 1 megmosott és kimagozott zöldalma, 3 szelet zsúrkenyér, 30 ml olívaolaj
öntet: 100 ml finomra reszelt parmezán sajt, 1 tojás sárgája, 1 gerezd foghagyma, 1/2 citrom leve, 1 evőkanálnyi erős mustár, 125 ml olívaolaj, 30 ml őrölt koriander
Elkészítés
A madársalátát és az apró paradicsomot kisebb kelyhekbe helyezzük. A Kocka- és Hasábvágó segítségével kockára vágjuk az uborkát, a paprikát és az almát. Egyenlő arányban elosztjuk a kelyhekben.
A kenyeret szabályos kockákra vágjuk és a Mesterszakács Nyeles Serpenyőben kicsit megpirítjuk (közepes lángon) folyamatos felügyelet mellett és időnként megforgatjuk a Mesterfogás Lapáttal.
A finomra reszelt parmezán sajtot, a tojássárgáját, a préselt fokhagymát, a citromlevet és a mustárt a Gyorskeverőbe helyezzük, és addig keverjük, míg a keverék teljesen egynemű és habos nem lesz.
Az olivaolajat a tölcséren keresztül az edénybe töltjük és tovább keverjük az öntetet. Végül hozzáadjuk a fűszernövényeket. Az öntetet a salátára öntjük, majd pedig tálaljuk
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tökmagos vitamin saláta
Tonhalsaláta