Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
30 dkg liszt, 1 tojás, 4 dkg vaj, 1 dl tej, 5 dkg méz, 1 evőkanál porcukor, 1 kiskanál őrölt fahéj,1 csipet só
Elkészítés
A lisztből és a tojásból a Konyhaművész Keverőtálban kevés vízzel, és egy csipet sóval galuskatésztát készítünk.
Forrásban lévő sósvízbe szaggatjuk a Konyhaművész Nokedli Szaggatóval, kifőzzük, leszűrjük.
A galuskát felhevített vajban átforgatjuk és kivajazott UltraPluszba töltjük. A tejet felforraljuk, elkeverjük benne a mézet és ráöntjük a galuskára.
Sütőben 180 Cº-on jól átsütjük, majd fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Sajtos nokedli.
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska