Tupperware: blog

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1079 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tupperware rajongók hírei

Tejszínes Fokhagymaleves

Hozzávalók: 5 dkg margarin, fél póréhagyma karikázva, 8-10 gerezd fokhagyma, 1db csirkeleves kocka, só, fehérbors, 3 dl tejszín, 10dkg sajt, víz, pirított kenyérkocka.

Elkészítés: A margarint a Mikropluszban megolvasztjuk, beletesszük a póréhagymát és üvegesre pirítjuk. A kombipréssel belenyomjuk a fokhagymát, majd elkeverjük. Felöntjük 1.5l vízzel, beletesszük a leves kockát, sót, fehérborsot és fozzük kb 15 percig, végül beleöntjük a tejszínt.

Tovább 

Gyömbéres csülök

Hozzávalók: 1 kicsontozott sertéscsülök, 1 közepes fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3-4 ek. étolaj, 1 dl tejföl, 2 ek liszt, 1 csokor petrezselyemzöld, 1/2 citrom leve, só, bors, 1 mokkáskanál orölt gyömbér

Elkészítés: A kicsontozott sertéscsülköt kockákra vágom. Olajon megpirítom a konyhagyöngye reszelojén pépesre reszelt vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadom a felkockázott húst és megpirítom. Sóval, borssal 1 mokkáskanál gyömbérrel és a felaprított petrezselyemzöld felével ízesítem.

Tovább 

 

Rokkfortos sertéskaraj zöldséges tésztával

Hozzávalók: 4 vastagabb szelet karaj,40 dkg penne (tollszártészta),50 dkg zöldborsó, 2 szál ságarépa, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg márványsajt, 2dl tejszín, 2 dkg liszt, 3 dkg vaj, olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors

Elkészíétse: A tésztát sós vízben a Tálalómesterben megfozzük, majd lecsöpögtetjük. Közben vajon a kockára vágott hagymát a Mikroplusz edényben üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát.

Tovább 

Levesporos Karaj

Hozzávalók: Személyenként 1-1 szelet vékonyra klopfplt karaj, de lehet pulykamell is, 1 zacskó Francia hagymalevespor, legalább 20 dkg gomba, 2dl tejszín, só, bors, vegeta

Elkészítés: A szeletelt karajt klopfolom és Ultraplusz edény aljára fektetem egymás mellé. Megszórom francia hagymalevesporral. Gombát szórok rá felszeletelve. Ismétlem a húst, levesport és a gombát ameddig el nem fogy minden. A legvégén meglocsolom tejszínnel. Lefedve mikróban 750 Watton 3x6 percig fozöm, majd sütoben fedo nélkül bepirítom a tetejét.

Tovább 

Tejszínes diós tarja

Hozzávalók: 6 szelet tarja (nem kell kikloffolni), 1 fej hagyma, 6 szelet bacon szalonna, kolbász karikák, só bors, 2 dl tejszín, 2 dl ketchup, 2 ek.darált dió


Elkészítés: A húsokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Az Ultrapluszba két szelet hús közé rakjunk hagyma és kolbász karikákat, és egy szelet bacon szalonnát. A Mix-Fix-ben rázzuk össze a tejszínt, a ketchupot a diót és ezt öntsük rá a húsokra. Az Ultrapluszba süssük tetovel 180-200°C-on 1 órán át.

Tovább 

Cappuccino-s Muffin

Hozzávalók:

4 db tojás,
20 dkg cukor,
20 dkg margarin,
1 teáskanál fahéj,
2 evokanál kakaó,
3 evokanál cappuccino por,
20 dkg liszt,
1 csomag sütopor

Elkészítése

A tojásokat a margarinnal, a cukorral és a fahéjjal habosra keverjük. Majd az elozoleg összekevert lisztet, kakaót, sütoport és cappuccino port hozzáadjuk a masszához. 200 fokos sütoben 20 perc alatt kész.

Tupperware eszközök:
Konyhamuvész Tál,
Szilikon Kevero
Szilikon Muffin Forma

Beküldte: Kardos Eniko, Debrecen

Tovább 

Krumplisaláta, ahogy mi szeretjük


Hozzávalók személyenként: 2 közepes burgonya, 4 vékony szelet szalonna, 1 tojás, 1-2 db savanyú uborka, 30 g majonéz, 60 g tejföl, ízlés szerint só, bors, egy csipet cukor, pár csepp citromlé

Elkészítés: A burgonyát héjában megfozzük, meghámozzuk és apró darabkákra vágjuk. A tojásokat megfozzük, meghámozva azt is apróra vágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk majd serpenyoben szárazra sütjük és jól lecsepegtetjük. Az uborkát is apró kockákra vágjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

és ilyet :)

Tovább 

Rizses hús a Mikropluszban

Hozzávalók:

1db csirkemell,
1 fej vörös hagyma,
1 fél paradicsom,
1 fél paprika,
1 evokanál olaj,
1 evokanál pirospaprika,
1 evokanál ízvarázs ételizesito,
1 evokanál pirosarany csemege,
5dl rizs/nem gyors rizs/
7,5dl viz.

Elkészítése

A vöröshagymát lereszeljük a tupperware kézireszelon, a csirkemellet kockákra vágjuk, majd mindet egyszerre beleteszünk a Mikroplussz edénybe (vagy UltraPlussz) és 800-900W-on 25percig fozzük. 10 perc pihentetés után fogyasztható.

Tovább 

 

UltraPluszban sült Hagyma

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 kg vöröshagyma,
2 dl tejföl,
4 evokanál olaj,
1 evokanál liszt,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál orölt szerecsendió-virág,
1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:

Gyújtsuk be a sütot. A vöröshagymát hámozzuk meg és deszkán vágjuk egy centi vastag karikákra! Az összes hagymát szórjuk bele az UltraPluszba, majd simítsuk egyforma vastagra a tetejét. Sózzuk meg! A tejfölben keverjük el a lisztet, majd szórjuk bele az összes fuszert.

Tovább 

 

 Thai csirke Jázmin rizzsel

Hozzávalók:

1db csirke mell,
1db sárga répa,
1db cukkini,
1/4 édes káposzta,
1db pritamin paprika,
0,5dl szója szósz,
1 doboz szója csíra (bonduelle)
0,5dl oliva olaj,
1 evokanál ízvarázs,
só,bors,
1 evokanál étkezési keményíto,
2dl víz,

Köret:

6dl jázmin rizs,
9dl víz,
só,bors,olaj

Elkészítése:

A csíkokra vágott csirke mellet oliva olajon a fuszerekkel eggyütt (só,bors,ízvarázs) a wokban 5 percig pároljuk. Hozzátesszük a szója szószt és a csíkokra vágott zöldségeket (használjuk a Julienne-re vágó Zöldséghámozót vagy a Konyhamuvész Szeletelot) és még 5 percig pároljuk, majd hozzátesszük a szója csírát is.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hűha!

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu