Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Rokkfortos sertéskaraj zöldséges tésztával
Hozzávalók: 4 vastagabb szelet karaj,40 dkg penne (tollszártészta),50 dkg zöldborsó, 2 szál ságarépa, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg márványsajt, 2dl tejszín, 2 dkg liszt, 3 dkg vaj, olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors
Elkészíétse: A tésztát sós vízben a Tálalómesterben megfozzük, majd lecsöpögtetjük. Közben vajon a kockára vágott hagymát a Mikroplusz edényben üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát. Ezt 2 percig pároljuk, ezután hozzáadjuk a zöldborsót és kevés sós vizet aláöntve megpároljuk, majd a fedot levéve zsirjára sütjük. Belekeverjük a tésztát és a frissen vágott petrezselyemzöldet. Ezután a kicsontozott karajt kikloffoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, mindkét oldalát lisztbe forgatjuk és kevés olajon ropogósra sütjük. A serpenyobol kivéve lecsöpögtetjük. A zsiradékot kiöntjük, és a serpenyobe öntjük a tejszínt, felforraljuk. Belereszeljük a sajtot, borssal fuszerezzük és addig fozzük, míg kissé besurusödik. Ezután a hússzeleteket visszatesszük és összemelegítjük a mártással. A rokfortos sertéskarajt a zöldséges tésztával körítjük.
Ajánlott Tupperware termékek: Tálalómester, Zöldséghámozó, Mikroplussz edény, Ovális Tálalómester, Kristály, Kanálbazár kevero, Kézireszelo
Baracskai Brigitta, Kaposvár
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csirkemell tócsniban.
Vörösboros marhapörkölt
Lecsós csirkemáj.
Sonkás zöldségtorta