Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Brokkolis-sonkás tészta csőben sütve
Hozzávalók:
- 50 dkg brokkoli
- só
- 30-40 dkg aprótészta
- 1 fej hagyma
- 1 evőkanál margarin
- 2 tojás
- 4-5 dl tej
- 2 evőkanál liszt
- ételízesítő
- őrölt bors
- őrölt koriander
- 15-20 dkg sonka vagy sonkás felvágott, esetleg marha párizsi
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A rózsáira szedett brokkolit a szokott módon félig megpároljuk az Ovális Tálalómesterben. Közben a másik Tálalómesterben megfőzzük a tésztát. Ha finomabban akarjuk főzni a tésztát, akkor a brokkoli párolólevét ismét felforralva ráöntjük a tésztára.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Spenótos Nokedli Fokhagymás Öntettel
* Elkészítési idő: 30 perc vagy több
* Főzési idő: 15 perc
Készítsünk nokedlit :
Konyhaművész Keverőtálban, Mesterfogás Keverővel ½ kg lisztből, 3 tojásból és egy csomag mirelit parajból. Tegyünk hozzá 2 gerezd tört fokhagymát a Kombiprés segítségével, egy kevés frissen őrölt borsot a Tupperware Asztali Fűszerőrlővel, és kiskanál só is kell hozzá.
Fokhagymás öntet:
1L-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben 5 dkg vajjal besamelt készítünk.
|
|
Serpenyőben készült sütemény
* Szezonális: Kiemelt napok a naptárban
* Elkészítési idő: 45 perc
* Főzési idő: 15 perc
Hozzávalók:
- 2 evőkanál vaj,
- 1 csésze datolya,
- 1 csésze cukor,
- 2 tojás,
- 3 csésze puffasztott rizs,
- ½ csésze vágott dió
A vajat megolvasztjuk a 2,8 literes Mesterszakács Nyeles edényben, majd hozzáadjuk a datolyát, a cukor ¾ részét és a tojást. Állandó keverés mellett alacsony hőmérsékleten főzzük, amíg a keverék golyót nem formál (5-8 perc).
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Juhtúrós teasütemény
Hozzávalók:
a tésztához:
- 40 dkg juhtúró
- 40 dkg liszt
- 40 dkg vaj
- 1 tojás
a tetejére:
- szezámmag
- 10 dkg sajt
- köménymag
a nyújtáshoz:
- liszt
Elkészítése:
A túrót, a lisztet és a puha vajat összegyúrjuk. A kapott tésztát liszttel behintett Gyúrólapon 2-3 milliméter vastagra nyújtjuk. Derelyevágóval ujjnyi vastag rudacskákra vágjuk, és a felvert tojással megkenjük. A reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Gyors tésztasaláta
* Elkészítési idő: 45 perc
* Főzési idő: 15 perc
Hozzávalók:
- 40 dkg fodros nagykocka tészta,
- 2 dl főzőtejszín (20%-os),
- 1 nagyobb fej hagyma,
- 2 gerezd fokhagyma,
- fél cukkíni,
- 20 dkg füstölt kolbász,
- pici olaj,
- só,
- bors
A Konyhai Mindenttudóba beletesszük a vöröshagymát és fokhagymát, és összeaprítjuk. A Mesterszakács Wokba pici olajat öntünk, és üvegesre pirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a felaprított cukkínit, majd néhány perc múlva a karikára vágott kolbászt is belepirítjuk.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Hagyományos formák, hideg, meleg vagy jéghideg ételek készítésére.
Kupola formájú forma, mely különböző charlotte torták rizs, fagylalt és sorbet készítésére alkalmas.
Az edény két tetővel rendelkezik, így könnyű az ételt kivenni a formából.
Nagyon sima felületű az anyaga, hogy az étel könnyen kicsússzon belőle.
Lég- és cseppmentesen záródó rugalmas tetővel rendelkezik, mely biztonságos szállítást tesz lehetővé.
A formát megtöltés előtt ki kell öblíteni.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Különlegesség a sütési kiegészítők között. A nyújtó számos olyan különleges tulajdonsággal rendelkezik melyek segítenek a tészták gyors és hatékony előkészítésében.
A nyújtó megtölthető jeges vízzel, ami segít a tésztáknál a zsiradékot hidegen tartani, vagy megtölthető meleg vízzel, ami kelt tésztáknál, mézes lapok nyújtásánál nagy könnyebbséget jelent.
A nyújtó egyik végén lecsavarható kupak található, így megtölthető folyadékkal a henger.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
Konyhaművész Szeletelő Kézvédővel
Mint minden Konyhaművész termék, a szeletelő is úgy lett kialakítva, hogy az összes edénnyel kombinálható, így egyenesen a Konyhaművész edénybe szeletelhetünk.
Tartozik hozzá egy megfordítható betét normál és julienne-re történő szeleteléshez, illetve egy Kézvédő.
Emellett még egy Citrusreszelő Betét és egy Univerzális Reszelőbetét is beszerezhető hozzá.
14 éve | Markovicsné Éva | 0 hozzászólás
A Tupperware kézi aprító egyik legszellemesebb, leghatékonyabb és legtalálékonyabb konyhai kiegészítője.
Lehet hagymát, fokhagymát, sonkát, almát, friss fűszernövényeket és tojást aprítani.
A tökéletes eredményt a penge mindkét irányba, azaz előre és hátratörténő mozgása valamint a fogaskerék szerkezet biztosítja.
Az alján csúszásgátló bevonat található, így biztos fogást nyújt munka közben.
Az átlátszó alsó rész állandó betekintést ad az aprítás lépéseibe.
A prémium kategóriás Mesterszakács kollekció kiváló választás, amely egy életen át fogja szolgálni. A sütő alja rozsdamente acél, belseje teflon bevonatú.
A Mesterszakács termékek használatánál kevés zsiradékkal és kevesebb vízzel dolgozzunk, mint más edények esetében. Az ételek ásványi anyag tartalma és értékes összetevői ennek következtében megmaradnak.
Fontos!
Éles, vagy karcolást okozó eszközzel ne nyúljon a teflon bevonathoz!
Lehetőség szerint kézzel mosogassa és puha ronggyal, hogy az edény ne sérüljön.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu