Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Farkas Tamásné Zsuzsi összeállítása.
Feltétek tésztához.
Mexikói spagetti Hozzávalók: 25 dkg mexikói zöldségkeverék, 25 dkg csemegekukorica, 5 dkg RAMA, só, bors, ételízesítő, zöldség zöldje, 10 dkg párizsi, 10 dkg olasz szalámi, 10 dkg gépsonka, füstölt kolbász vagy sonka, 2 dl tejföl Elkészítése: A mexikóit és a kukoricát margarinon puhára pároljuk. Ízlés szerint fűszerezzük, hozzáadjuk a zöldség zöldjét. Ha puha a zöldség, beletesszük az apró kockára vágott felvágottakat. Ezekkel együtt még kb. 5 percig pároljuk, majd ráöntjük a tejfölt, és összeforraljuk. Ha kész összekeverjük a Tálalómesterben kifőzött spagettivel. Tálaláskor reszelt sajtot szórunk rá. Emiliánó Hozzávalók: 1 nagy fej hagyma, 20 dkg gomba, 20 dkg felvágott (vegyesen: párizsi, vagy sonka, vagy olasz), 2 dl tejföl, 1 dl ketchup, só, bors, oregánó. Elkészítése: Az olajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, rádobjuk a felszeletelt gombát és az apróra vágott szalámit. Kicsit pároljuk majd felöntjük tejföllel. Ketchupot teszünk bele, és ízlés szerint megfűszerezzük. Összerottyantjuk, tésztával tálaljuk. Tonhalas spagetti Hozzávalók: 1 tonhal konzerv, 1 dl olívaolaj, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 paradicsom konzerv (7 dkg), VEGETA, apróra vágott petrezselyem zöldje. Elkészítése: Az olajat megmelegítjük, beletesszük a halat, és kicsit szétnyomkodjuk. Utána hozzátesszük a többi hozzávalót és a végén a paradicsom konzervet. Összekeverjük, és egyet forralunk rajta. A meleg spagettivel összekeverjük és reszelt sajttal tálaljuk. Húsos tészta Hozzávalók: 1 nagy fej hagyma,½ dl étolaj, 40 dkg löncshús konzerv, 2 dl ketchup, petrezselyem zöldje, só, bors. Elkészítése: Az apróra vágott hagymát olajban megpároljuk. Beletesszük a villával szétnyomkodott löncsöt, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, fűszereket, felengedjük a ketchuppel, és egy kicsit összeforraljuk. Összekeverjük a megfőtt tésztával, reszelt sajtot szórunk rá majd sütőbe téve színt adunk neki. Metélt zöldborsóval Hozzávalók: 40 dkg metélt, 4 szelet füstölt szalonna, 3 nagy fej hagyma, 3 dkg vaj, 1 csomag mélyhűtött zöldborsó, só, bors, reszelt sajt. Elkészítése: A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, a hagymát felszeleteljük, és mindkettőt megpirítjuk a vajban. Hozzátesszük a kiolvasztott zöldborsót, betakarjuk, és kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Amikor a zöldborsó megpuhult, megszórjuk őrölt fehérborssal, ha szükséges sózzuk, és összekeverjük a lecsepegtetett tésztával. Forrón, reszelt sajttal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Sajtos nokedli.
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska