Tupperware: Tésztás ételek

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Farkas Tamásné Zsuzsi összeállítása.

Feltétek tésztához.

 

Mexikói spagetti

Hozzávalók: 

25 dkg mexikói zöldségkeverék, 25 dkg csemegekukorica, 5 dkg RAMA, só, bors, ételízesítő, zöldség zöldje, 10 dkg párizsi, 10 dkg olasz szalámi, 10 dkg gépsonka, füstölt kolbász vagy sonka, 2 dl tejföl

Elkészítése:

A mexikóit és a kukoricát margarinon puhára pároljuk. Ízlés szerint fűszerezzük, hozzáadjuk a zöldség zöldjét. Ha puha a zöldség, beletesszük az apró kockára vágott felvágottakat. Ezekkel együtt még kb. 5 percig pároljuk, majd ráöntjük a tejfölt, és összeforraljuk.

Ha kész összekeverjük a Tálalómesterben kifőzött spagettivel. Tálaláskor reszelt sajtot szórunk rá.

 

Emiliánó

Hozzávalók:

1 nagy fej hagyma, 20 dkg gomba, 20 dkg felvágott (vegyesen: párizsi, vagy sonka, vagy olasz), 2 dl tejföl, 1 dl ketchup, só, bors, oregánó.

Elkészítése:

Az olajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, rádobjuk a felszeletelt gombát és az apróra vágott szalámit. Kicsit pároljuk majd felöntjük tejföllel. Ketchupot teszünk bele, és ízlés szerint megfűszerezzük. Összerottyantjuk, tésztával tálaljuk.

 

Tonhalas spagetti

Hozzávalók:

1 tonhal konzerv, 1 dl olívaolaj, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 paradicsom konzerv (7 dkg), VEGETA, apróra vágott petrezselyem zöldje.

Elkészítése:

Az olajat megmelegítjük, beletesszük a halat, és kicsit szétnyomkodjuk. Utána hozzátesszük a többi hozzávalót és a végén a paradicsom konzervet. Összekeverjük, és egyet forralunk rajta. A meleg spagettivel összekeverjük és reszelt sajttal tálaljuk.

 

Húsos tészta

Hozzávalók:

1 nagy fej hagyma,½ dl étolaj, 40 dkg löncshús konzerv, 2 dl ketchup, petrezselyem zöldje, só, bors.

Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát olajban megpároljuk. Beletesszük a villával szétnyomkodott löncsöt, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, fűszereket, felengedjük a ketchuppel, és egy kicsit összeforraljuk. Összekeverjük a megfőtt tésztával, reszelt sajtot szórunk rá majd sütőbe téve színt adunk neki.

 

Metélt zöldborsóval

Hozzávalók:

40 dkg metélt, 4 szelet füstölt szalonna, 3 nagy fej hagyma, 3 dkg vaj, 1 csomag mélyhűtött zöldborsó, só, bors, reszelt sajt.

Elkészítése:

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, a hagymát felszeleteljük, és mindkettőt megpirítjuk a vajban. Hozzátesszük a kiolvasztott zöldborsót, betakarjuk, és kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Amikor a zöldborsó megpuhult, megszórjuk őrölt fehérborssal, ha szükséges sózzuk, és összekeverjük a lecsepegtetett tésztával. Forrón, reszelt sajttal tálaljuk.

 

 

Címkék: tésztás recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu