Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Rakott milánói galuska
Hozzávalók:
-fél kg liszt
-1 tojás
-10 dkg gomba
-20 dkg darált csirkemell(vagy bármilyen más darált hús,ki milyet szeret)
-2 dl tejföl
-20 dkg reszelt sajt
-2 tasak Milánói makaróni por
Elkészítés:
A Konyhaművész Keverőtálban a lisztből,tojásból,egy csipet sóval galuskát készítünk.Forrásban lévő sós vízben a Konyhaművész Nokedli Szaggatóval kiszaggatva kifőzzük,majd langyos víz felett a Szűrőcsodába téve leszűrjük.
A Mesterszakács Nagy Nyeles Serpőenyőben kevés olajon megpároljuk a Tupperware Konyhai Késsel finomra vágott gombát és a darált csirkemellet.Beleöntjük a Milánoi alapot(elkészítés a zacsi hátoldalán) és pár percig főzzük.
A 3 literes UltraPluszt kivajazzuk,majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített szószt.A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel és a tetejére a Konyhai Malmon lereszelt sajtot teszünk.
180°C-os sütőben csak addig sütjük,amíg a sajt megolvad.Tálaláskor olíviabogyóval és oregánóval díszítjük.
Megjegyzés:
Nos,én az alapot "megbolondítom":az olajon megpirítok vöröshagymát,fokhagymát,TV paprikát,fűszerezem sóval,borssal,oregánóval,majd erre teszem rá először a húst és amikor majdnem kész,akkor a gombát és végül a milánói alapot.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Sajtos nokedli.
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska