Tupperware: Rakott milánói galuska

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 Rakott milánói galuska

Hozzávalók:

-fél kg liszt

-1 tojás

-10 dkg gomba

-20 dkg darált csirkemell(vagy bármilyen más darált hús,ki milyet szeret)

-2 dl tejföl

-20 dkg reszelt sajt

-2 tasak Milánói makaróni por

Elkészítés:

A Konyhaművész Keverőtálban a lisztből,tojásból,egy csipet sóval galuskát készítünk.Forrásban lévő sós vízben a Konyhaművész Nokedli Szaggatóval kiszaggatva kifőzzük,majd langyos víz felett a Szűrőcsodába téve leszűrjük.

A Mesterszakács Nagy Nyeles Serpőenyőben kevés olajon megpároljuk a Tupperware Konyhai Késsel finomra vágott gombát és a darált csirkemellet.Beleöntjük a Milánoi alapot(elkészítés a zacsi hátoldalán) és pár percig főzzük.

A 3 literes UltraPluszt kivajazzuk,majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített szószt.A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel és a tetejére a Konyhai Malmon lereszelt sajtot teszünk.

180°C-os sütőben csak addig sütjük,amíg a sajt megolvad.Tálaláskor olíviabogyóval és oregánóval díszítjük.

Megjegyzés:

Nos,én az alapot "megbolondítom":az olajon megpirítok vöröshagymát,fokhagymát,TV paprikát,fűszerezem sóval,borssal,oregánóval,majd erre teszem rá először a húst és amikor majdnem kész,akkor a gombát és végül a milánói alapot.

Címkék: tésztás recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu