Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
.
Kefires lángos.
Hozzávalók:
· 60 dkg liszt
· 4 dl kefir
· só
· 3 dkg élesztő, melyet kevés langyos, cukros tejben kell felfuttatni
· olaj a sütéshez
Elkészítés:
A hozzávalókat Tupperware óriás kelesztőben alaposan összekeverjük, dagasztjuk hogy sima tésztát kapjunk.
Hűtőbe tesszük, és 24 óráig hagyjuk állni. A lángost ezután bő, forró olajban kisütjük.
Tetszés szerint tehetünk rá fokhagymás levet, esetleg tejfölt és sajtot.
Megjegyzés:
Nagyon finom, s legalább 1 hétig eláll, így akár a hét minden napján ehetünk friss lángost.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
MILÁNÓI MAKARÓNI MESTERSZAKÁCS MÓDON
Sajtos nokedli.
Tojásos nokedli.
Fahéjas mézes galuska