Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 dl tejföl,
4 db tojás,
2 ek olaj,
20 dkg liszt,
1l tej
2 dkg vaj,
8dkg őrölt mandula vagy dió,
6 dkg pikáns lekvár.
só,
6 dkg cukor.
A tejfölt,tojást,olajat,a mix-fixben összerázzuk,majd a mérő mixbe öntve hozzákeverjük a lisztet,sót,cukrot(2dkg) és galuskasűrűségűre keverjük.
A konyhaművész nokedli szaggatóval forró cukros(4dkg)tejbe szaggatjuk,kifőzzük.
Kivajazott ultra proba rétegezzük a mandulával majd a sütőben 180 fokon átsütjük.Pikáns lekvárral kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Gombás galuska
Kapros-juhtúrós galuska
Rakott nokedli