Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 tojás,
3 dl víz,
1 csokor petrezselyem,
2 gerezd fokhagyma,
1 teaskanál só,
1 mokkáskanál őrölt fekete bors,
40 dkg liszt.,
25 dkg gomba,
0,5 dl olaj,
1 kis fej vöröshagyma,
2 dl tejföl,
1 púpozott teáskanál vegeta.
A konyhaművész keverőtálban felütjük a tojást,és a vízzel habosra keverjük,hozzáadjuk a kézi aprítón finomra vágott petrezselymet,a zózott fokhagymát,sót,borsot.Ezután hozzáadjuk a lisztet,és galuskamasszát keverünk belőle,majd félretesszük.A gomba végeit letisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
A mesterszakács nagy nyeles serpenyőben felforrósított olajon megfonnyasztjuk a kézi aprítón felaprított vöröshagymát,majd megsózzuk és azonnal rátesszük a gombaszeleteket.Befedjük,és a saját levében puhára pároljuk.Ha már zsírjára sült,elfelezzük és kissé kihűtjük.
Az egyik felét belekeverjük a galuskatésztába.A galuskát a szokásos módon a konyhaművész nokedli szagatóval beleszaggatjuk a forró vízbe és megfőzzük.Ezután meleg vízzel leöblítjük,és melegen tartjuk.
A megmaradt párolt gombát visszatesszük a tűzre,ráöntünk egy evőkanál liszttel elkevert 2 dl vizet és tejfölt,valamint vegetát.Kevergetve alaposan kiforraljuk,majd tálba öntjük.A mártásra borítjuk a gombás galuskát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tejfölös galuska
Kapros-juhtúrós galuska
Rakott nokedli