Tupperware: Gombás galuska

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

1 tojás,

3 dl víz,

1 csokor petrezselyem,

2 gerezd fokhagyma,

1 teaskanál só,

1 mokkáskanál őrölt fekete bors,

40 dkg liszt.,

25 dkg gomba,

0,5 dl olaj,

1 kis fej vöröshagyma,

2 dl tejföl,

1 púpozott teáskanál vegeta.

 

 

A konyhaművész keverőtálban felütjük a tojást,és a vízzel habosra keverjük,hozzáadjuk a kézi aprítón finomra vágott petrezselymet,a zózott fokhagymát,sót,borsot.Ezután hozzáadjuk a lisztet,és galuskamasszát keverünk belőle,majd félretesszük.A gomba végeit letisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.

A mesterszakács nagy nyeles serpenyőben felforrósított olajon megfonnyasztjuk a kézi aprítón felaprított vöröshagymát,majd megsózzuk és azonnal rátesszük a gombaszeleteket.Befedjük,és a saját levében puhára pároljuk.Ha már zsírjára sült,elfelezzük és kissé kihűtjük.

Az egyik felét belekeverjük a galuskatésztába.A galuskát a szokásos módon a konyhaművész nokedli szagatóval beleszaggatjuk a forró vízbe és megfőzzük.Ezután meleg vízzel leöblítjük,és melegen tartjuk.

A megmaradt párolt gombát visszatesszük a tűzre,ráöntünk egy evőkanál liszttel elkevert 2 dl vizet és tejfölt,valamint vegetát.Kevergetve alaposan kiforraljuk,majd tálba öntjük.A mártásra borítjuk a gombás galuskát.

Címkék: receptek a nokedli szaggatóhoz

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu