Tupperware: Tojáskrém

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

  • network.huTojáskrém

     8 db főtt tojás,
  • 10-12 dkg vaj,
  • 1 db közepes vöröshagyma,
  • só (ízlés szerint),
  • bors (ízlés szerint)
  • pici tejföl
  • mustár (ízlés szerint)

Elkészítése:

A tojást keményre megfőzzük. Közben a vöröshagymást beletesszük a Konyhai mindenttudóba, és apró kockákra aprítjuk, majd hozzáadjuka vajat és habosra keverjük a mustárral, tejföllel, frissen őrölt feketeborssal, sóval. 

A tojást hideg vízbe tesszük, lehámozzuk, kettévágjuk, sárgáját hozzáadjuk a kikevert vajas masszához és addig keverjük, míg szép sima lesz. A tojások fehérjét nagyon apró kockákra vágjuk és a fenti krémhez keverjük a szilikon keverővel. 

Jól lezárható edényben hűtőszekrénybe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. 

P Irénke receptje

http://p-iren.gportal.hu/gindex.php?pg=30382757

 Sült zöldséges dip.

 

Hozzávalók

1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg csiperke gomba, 1 db piros kaliforniai paprika, 2 db zöldpaprika, 3 db kemény húsú paradicsom, 1 csokor petrezselyem, 0,5 dl olivaolaj
A majonézhez: 1 db tojás sárgája, 1 evőkanál dijoni mustár, 1 dl olívaolaj, 1 dl sűrű tejföl, só, frissen őrölt bors, porcukor, 1 db nagyobb citrom

Elkészítés

A meghámozott vöröshagymát, a megmosott gombát, a kimagozott kaliforniai paprikát, a zöldpaprikát, a kimagozott paradicsomot, a megmosott petrezselymet a Tupperware Konyhai Késsel nagyobb darabokra vágjuk és a Konyhai Mindenttudóba tesszük, majd ezzel apróra vagdaljuk.
Az apróra vágott zöldségeket a Mesterszakács Nagy Nyeles Serpenyőben forró olajon megpirítjuk, majd kihűtjük. A majonézhez a tojás sárgáját, a dijoni mustárt a Konyhai Mindenttudóba tesszük, majd folyamatosan keverve hozzáöntjük az olivaolajat, és krémesre keverjük.
Ezután hozzáadjuk a sűrű tejfölt, sóval, frissen őrölt borssal, porcukorral, a citrom kicsavart levével ízesitjük, és simára keverjük. Végül belekeverjük a sült zöldségeket, és hűtőben jól lehűtjük. Tálaláskor friss pékáruval kínáljuk.

Zöldfűszeres-sajtos dip

 Zöldfűszeres-sajtos dip 

 

Hozzávalók

1 nagy pohár sűrű tejföl, 1 kis pohár natúr joghurt, 10 dkg füstölt karaván sajt, só, frissen őrölt bors, 2 gerezd fokhagyma, 1 szál friss rozmaring, 2 szál friss kakukkfű, 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

A sűrű tejfölt a Konyhai Mindenttudóba kanalazzuk, majd hozzáadjuk a natúr joghurtot, és a Konyhai Malommal finomra reszelt füstölt sajtot.
Sóval, borssal, az apróra vágott fokhagymával, rozmaringgal, kakukkfűvel, petrezselyemmel fűszerezzük és krémesre keverjük. Végül hűtőben jól lehűtjük. Tálaláskor friss ropogós zöldségekkel, rozsos kenyérrel, pékáruval kínáljuk.

 Zöldséges pulyka pástétom

 

 

Hozzávalók

80 dkg pulykamell filé, só, őrölt bors, 3 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál mustár, 1 dl olívaolaj, 1 nagy pohár tejföl, 0,5 dl étolaj, 1 fej vöröshagyma, 1 db piros-zöld kaliforniai paprika, 16 dkg előfőzött zöldborsó, 1 csokor petrezselyem, 1 púpozott evőkanál zselatin, 1,5 dl szárnyas húsleves, saláta, sárgarépa, és friss zöldfűszerek a díszítéshez

Elkészítés

A pulykamellet Tupperware Konyhai vagy Hentes Késsel ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, és a mustárral fűszerezzük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, majd 2 L Friss Tálban 1-2 órát hűtőben pácoljuk, majd forró Kicsi Mesterszakács Nyeles Serpenyőben minden oldalukat pirosra sütjük.
Ha elkészült kihűtjük, ledaráljuk, és hozzáadjuk a tejfölt. Ezután a forró étolajon megfuttatjuk az aprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kisebb kockákra darabolt paprikákat, az előfőzött zöldborsót, és sóval, borssal és az aprított petrezselyemmel ízesítjük. 4-5 percig közepes tűzön pirítjuk, majd kihűtjük, és a tejfölös húsmasszához adjuk.
A zselatint a forró húslevesben feloldjuk, a pástétomhoz öntjük, és az egészet jól összekeverjük. Ezután a vízzel kiöblített Desszertes Gyűrűbe töltjük, és hűtőbe téve megdermesztjük.
Tálaláskor salátalevelekkel bélelt tányérra borítjuk, és sárgarépával, zöldfűszerekkel díszítjük

network.hu

 

Címkék: konyhai mindenttudó receptek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu