Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítése:
A tojást keményre megfőzzük. Közben a vöröshagymást beletesszük a Konyhai mindenttudóba, és apró kockákra aprítjuk, majd hozzáadjuka vajat és habosra keverjük a mustárral, tejföllel, frissen őrölt feketeborssal, sóval.
A tojást hideg vízbe tesszük, lehámozzuk, kettévágjuk, sárgáját hozzáadjuk a kikevert vajas masszához és addig keverjük, míg szép sima lesz. A tojások fehérjét nagyon apró kockákra vágjuk és a fenti krémhez keverjük a szilikon keverővel.
Jól lezárható edényben hűtőszekrénybe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
P Irénke receptje
http://p-iren.gportal.hu/gindex.php?pg=30382757
Sült zöldséges dip. Hozzávalók 1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg csiperke gomba, 1 db piros kaliforniai paprika, 2 db zöldpaprika, 3 db kemény húsú paradicsom, 1 csokor petrezselyem, 0,5 dl olivaolaj Elkészítés A meghámozott vöröshagymát, a megmosott gombát, a kimagozott kaliforniai paprikát, a zöldpaprikát, a kimagozott paradicsomot, a megmosott petrezselymet a Tupperware Konyhai Késsel nagyobb darabokra vágjuk és a Konyhai Mindenttudóba tesszük, majd ezzel apróra vagdaljuk.
A majonézhez: 1 db tojás sárgája, 1 evőkanál dijoni mustár, 1 dl olívaolaj, 1 dl sűrű tejföl, só, frissen őrölt bors, porcukor, 1 db nagyobb citrom
Az apróra vágott zöldségeket a Mesterszakács Nagy Nyeles Serpenyőben forró olajon megpirítjuk, majd kihűtjük. A majonézhez a tojás sárgáját, a dijoni mustárt a Konyhai Mindenttudóba tesszük, majd folyamatosan keverve hozzáöntjük az olivaolajat, és krémesre keverjük.
Ezután hozzáadjuk a sűrű tejfölt, sóval, frissen őrölt borssal, porcukorral, a citrom kicsavart levével ízesitjük, és simára keverjük. Végül belekeverjük a sült zöldségeket, és hűtőben jól lehűtjük. Tálaláskor friss pékáruval kínáljuk.
Zöldfűszeres-sajtos dip
Hozzávalók 1 nagy pohár sűrű tejföl, 1 kis pohár natúr joghurt, 10 dkg füstölt karaván sajt, só, frissen őrölt bors, 2 gerezd fokhagyma, 1 szál friss rozmaring, 2 szál friss kakukkfű, 1 csokor petrezselyem Elkészítés A sűrű tejfölt a Konyhai Mindenttudóba kanalazzuk, majd hozzáadjuk a natúr joghurtot, és a Konyhai Malommal finomra reszelt füstölt sajtot. |
Hozzávalók 80 dkg pulykamell filé, só, őrölt bors, 3 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál mustár, 1 dl olívaolaj, 1 nagy pohár tejföl, 0,5 dl étolaj, 1 fej vöröshagyma, 1 db piros-zöld kaliforniai paprika, 16 dkg előfőzött zöldborsó, 1 csokor petrezselyem, 1 púpozott evőkanál zselatin, 1,5 dl szárnyas húsleves, saláta, sárgarépa, és friss zöldfűszerek a díszítéshez Elkészítés A pulykamellet Tupperware Konyhai vagy Hentes Késsel ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, és a mustárral fűszerezzük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, majd 2 L Friss Tálban 1-2 órát hűtőben pácoljuk, majd forró Kicsi Mesterszakács Nyeles Serpenyőben minden oldalukat pirosra sütjük.
Ha elkészült kihűtjük, ledaráljuk, és hozzáadjuk a tejfölt. Ezután a forró étolajon megfuttatjuk az aprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kisebb kockákra darabolt paprikákat, az előfőzött zöldborsót, és sóval, borssal és az aprított petrezselyemmel ízesítjük. 4-5 percig közepes tűzön pirítjuk, majd kihűtjük, és a tejfölös húsmasszához adjuk.
A zselatint a forró húslevesben feloldjuk, a pástétomhoz öntjük, és az egészet jól összekeverjük. Ezután a vízzel kiöblített Desszertes Gyűrűbe töltjük, és hűtőbe téve megdermesztjük.
Tálaláskor salátalevelekkel bélelt tányérra borítjuk, és sárgarépával, zöldfűszerekkel díszítjük
|
|
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
토토트레저 https://jijontoto.com/ "Fantastic Blog!! Thank ...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
모두의토토 https://thebrennanhouse.org ...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
Learn more https://meogtwibank.com/ ...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
Find out https://eci- glasgow2012.com...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
More details https://eatwidget. com/ "Thank you for ...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
스팟터데이 https://spotterdayinfraero.com/...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
information https://www. elgustoesnuestro20.com/ ...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
토토사이트 https://infogram. com/untitled-chart-...
Andy yyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
read more https://securitytoto. com/ This is very educational...
andyy yyyyyy írta 3 hete a(z) Tupperware-tanácsadók listája fórumtémában:
good information https://astrolabetv....
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Avokádókrém
Padlizsánkrém
Kéksajtos-körtés dip
Kapros-lazacos mártogatós