Tupperware: Kések

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

kések

A Mesterszakács Kések pengéi japán rozsdamentes acélból készültek, nyelük ergonómiukus kialakítású.
A különleges kések tervezéséhez számos európai és amerikai főszakács adta hozzáértését, azért, hogy a kések a ma konyhájának minden tekintetben megfelelejenek.
A tervezők minden egyes késnél nagy figyelmet fordítottak mind a penge, mind a nyél kialakítására. A közös munka eredményeképpen olyan kések születtek, melyekkel a szokásosan használt késekhez hasonlítva jóval könnyebbé válhat a konyhai munka.

A kések főbb jellemzői:

·  Az edzett pengéket és a nyelet magas hőmérsékleten, egyetlen rozsdamentes acélrúdból kovácsolták ki.

·  A formatervezett, ergonómikus nyél segíti a kés biztos fogását használat közben.

·  A pengék igen magas hőmérsékleten való kialakításuknak köszönhetően rugalmasak és tartósak.

·  Pengéi elkeskenyedők a nyél tövétől a penge csúcsáig és rendkívűl élesek.

·  Mivel a nyél és a penge egy darabból készültek, ezért az étel nem reked meg a nyél tövénél. A kések ezáltal könnyedén higiénikusan tarthatók.

·  A késeket mosogatószeres vízzel mossuk el, és jól szárítsuk meg, mielőtt visszahelyezzük tartójába. Mint az összes jó minőségű kést, a Mesterszakács Késeket se tegyük mosogatógépbe!

·  Profi szakácsoknak valamint otthoni, mindennapos használatra egyaránt ajánljuk.

Henteskés 20,5 cm

·  Széleskörűen használható, ezért a leggyakrabban használt kés a konyhában.

·  A nyelét és a pengéjét úgy képezték ki, hogy az ételeket könnyedén és tökéletesen vághassuk fel vele.

·  Az enyhén meghajlított kiképzésű nyél lehetővé teszi, hogy a kés pengéje bármely ételhez könnyedén hozzáférjen, és azt könnyedén felvághassuk.

·  A hatékony aprításhoz érintse a penge csúcsát a vágódeszkára, tartsa körülbelül 45º-os szögben az étel felett, majd kezdjen el vágni. A pengét hintáztatva, fűrésszerű mozgatást végezve, az étel vágása könnyed munkává válik.

Előkészítő kés 9 cm

·  A Henteskés után az Előkészítő késre van a leginkább szükségünk a konyhában, hiszen kisméretű és sokoldalúan használható: leginkább zöldségek és gyümölcsök hámozásra, aprítására ajánlott.

·  Finom pengéjének köszönhetően a citrom úgy hámozható meg, hogy a leesett héj díszítésre használó. A gombát és az epret hajszálvékonyra szelhetjük.

·  Pengéje rendkívül éles, nyele pedig biztosan illeszkedik a kézbe.

Konyhai Kés 10 cm

·  Tulajdonképpen a Henteskés kisebb változata, vágásra, szeletelésre hámozásra is megfelelő eszköz.

·  Vékony pengéjének köszönhetően ideális a kisebb gyümölcsök és zöldségek szeletelésére.

·  Méreténél fogva ez az a kés, amellyel könnyedén tudjuk a grapefruit gerezdeket szétválasztani. A kés pengéjét a gerezd oldalába csúsztatva könnyedén kiemelhetjük a gyümölcshúst egy kivájó mozdulattal.

·  Éles pengéjének és könnyed használhatóságának köszönhetően azonnal kedvenc késünkké válik.

Filéző kés 18 cm

·  A kés egyedi formatervezése egyesíti a filéző kés rugalmasságát és a Csontozó kés erejét.

·  Vékony, keskeny és rugalmas pengéje könnyűvé teszi a hal könnyed húsának leválasztását a halszálkáról úgy, hogy a lehető a legkevesebb hús maradjon a szálkán.

·  Éles, vékony pengéjének köszönhetően a nyers hús könnyedén leválasztható a csontról.

·  A késsel vékony szeleteket vághatunk a sült húsokból, vagy az egész sonkából.

Címkék: termék leírások

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu