Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Tupperware rajongók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
-2 tojás,só,bors
-2-2.5 dl tej
-40 dkg finom liszt,10 dkg reszelhető sajt
-25dkg darált sonka,2 dl tejföl
Elkészítés:
A Konyhaművész Keverőtálba beleütjük a tojásokat és 2 dl tejjel habosra keverjük,sózzuk,borsozzuk,majd beleöntjük a lisztet és a finomra darált sonkát.Jól összekeverjük,ha szükséges liszttel sürítjük vagy tejjel hígitjuk.
Sós,forrásban lévő vízbe szaggatjuk a Konyhaművész Nokedli Szaggatóval,a megfőtt galuskákat meleg vízzel leöblítjük,leszűrjük.
A jól lecsepegtetett galuskákat forrósított tejfölre öntjük,összekeverjük.
Tálalás,díszítés:
Vékonyra szeletelt paradicsomkarikára tálaljuk,a Konyhai Malomban lereszelt sajttal megszórjuk.Friss oregánóval díszítjük.
Megjegyzés:
Én úgy csináltam,hogy a lecsepegtetett galuskát felhevített olajra öntöttem,átforrósítottam és csak ezután tettem hozzá a tejfölt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!