Tupperware: Gombás galuska

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gombás galuska

Hozzávalók:

-1 tojás,3 dl víz,1 csokor petrezselyem

-2 gerezd fokhagyma,1 kis fej vöröshagyma

-40 dkg liszt,só,bors,vegeta

-25 dkg gomba,olaj,2 dl tejföl

Elkészítés:

A Konyhaművész Keverőtálban felütjük a tojást és vízzel habosra keverjük.Hozzáadjuk a Kézi Apríton finomra vágott petrezselymet,fokhagymát,fűszerezzük.Ezután hozzáadjuk a lisztet és a szokásos módon galuskamasszát keverünk,majd félretesszük.

A Mesterszakács Nagy Nyeles Serpenyőben felforrósított olajon megfonnyasztjuk a Kézi Apríton felaprított vöröshagymát,rátesszük a megtisztított gombát,fűszerezzük.Lefedve addig főzzük,amíg zsírjára nem pirult,ezután kissé kihűtjük.Az egyik felét a galuskamasszába keverjük.

A galuskát a szokásos módon a Konyhaművész Nokedli Szaggatóval készítjük el.A kész galuskákat meleg vízzel öblítjük le és melegen tartjuk.

A megmaradt gombát visszatesszük a tűzre,rászórunk 1 evőkanál liszttel elkevert 2 dl vizet és a tejfölt,ízesítjük,ha kell.Kevergetve alaposan kiforraljuk,tálba öntjük.A mártásra borítjuk a galuskákat.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu