Tupperware: Kedvenc Tupperes receptem. (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tupperware rajongók közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1080 fő
  • Képek - 78 db
  • Videók - 85 db
  • Blogbejegyzések - 187 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Tupperware rajongók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kedvenc Tupperes receptem.

Ezt a témát Markovicsné Éva indította 13 éve

Írjátok meg kedvenc,bevált tupperes receptjeiteket,hogy mások is kipróbálhassák.
Utána betesszük a hírekbe a receptek közé.

Hozzászólások eddig: 8

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Markovicsné Éva üzente 13 éve

Száraz tésztával készül.Nem kell előre megfőzni.

Válasz

Rózsa Krisztina üzente 13 éve

Sziasztok....Új vagyok, jötten infókat gyűjteni. Most kaptam egy ultrapluszt. 5literest. Gondoltam kipróbálom a reciket. Elsőnek a spenótos-tejszínes tésztát néztem ki a receptek közül. Az viszont nem tiszta számomra, hogy főtt tésztát használunk hozzá, vagy száraztésztát... Help

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

igen én a bonbonosban fogom kipróbálni úgy hogy benyom a mélyedést és ha megköt a túró akkor a lyukba karamell szirupot töltök és azt vonom be csokival. (karácsonyra)

Válasz

Markovicsné Éva üzente 13 éve

Szerintem ez úgy is jó lenne,ha a szilikon formába,vagy desszertes gyűrűbe csinálnánk meg.Ha megdermedt kiborítjuk,és bevonjuk csokival,utána szépen tudjuk szeletelni.Lehet ki is próbálom.Majd megírom hogy sikerült.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Túró rudi - házilag elkészítve
Hozzávalók : 0.5 kg túró, 2 vaniliás cukor, 2-3 evőkanál cukor, fél citrom leve, 1 citrom héja reszelve,1 kis tejföl, 3 teás k.zselatin
A csokimázhoz : 10 dkg tortabevonó, 10 dkg vaj vagy margarin
Elkészítés :
A túrót egy nagyobb szűrőn áttöröm és jól összekeverem az összes hozzávalókkal a zselatin kivételével. A zselatint 1 dl.vizzel felhevítem, és langyosan beleöntöm a túróba. Az összekevert masszát a folpakba rakosgatom, és vékony rudakba szorosan betekerem. A két végét jó becsavaron. Ezt egy éjszakán át a hűtőben tartom. Másnap a csokit gőz fölött a vajjal simára olvasztom,és amikor már nem meleg, de még jó folyós, egyenként beleforgatom, az előzőleg kicsomagolt és feldarabolt masszát. Érdemes egy rácsra kiszedni,hogy le tudjon csorogni a felesleges csoki. Vékony pengéjű késsel könnyedén le lehet szedni dermedés után
még nem probáltam de nagyon szimpatikus recept

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tegnap hamis tiramisut csináltam (ez hóvégi recept)
2 cs. vaniliás puding port ugy csinálom hogy 1L helyett 8dl VIZZEL (nem elirás) készitem 6dl felfőzök 2dl be beleteszek 8 ek cukrot és mix-fixben össze keverem és a forro vizbe öntve sürüre főzöm. ha kihült belekeverek 2 nagypohát tejfölt és a többi mint a hagyományosnél kávéba áztatott piskota rétegezve a krémmel. tetejére reszelt csoki v. kakaopor. én a nagy elegancia tálba szoktam tenni nagyon mutatós. mire lefényképeztem volna elfogyott.....:)

41540_54fc9e4e8315_s

DSC00836.JPG

Válasz

Markovicsné Éva üzente 13 éve

Madai Jánosné Melinda receptje.
Gyors csokihab

Hozzávalók:

250 g tejszín, 50 g cukor, 1 evőkanál valódi kakaó, mandulalikőr tetszés szerint

Elkészítése:

Tegyük a tejszínt a cukorral a Konyhai Mindenttudóba a keverő betéttel, és keverjük kemény habbá. Tegyük hozzá a kakaóport, és ízesítsük a likőrrel

Válasz

Markovicsné Éva üzente 13 éve

Most a Töltike lett a kedvencem.A Lidlbe veszek kész leveles tésztát,9 db töltike jön ki belőle.Bármilyen maradék felvágottat.főtt húst,sült húst,pörköltet bele lehet tenni.Leírom,amit utoljára csináltam.10 dkg füstölt főtt tarja,10 dkg trapista sajt,és 1 fej vöröshagyma kell hozzá.Mindent apró kockára vágok,és úgy teszem a tésztára.Tarja,hagyma,reszelt sajt.Tetejét megszórom egy pici reszelt sajttal.Melegen nagyon finom.

41329_281bad73d3ef_s

DSCN2176.JPG

41330_e7ab192e0086_s

DSCN2177.JPG

41331_d465916853a3_s

DSCN2179.JPG

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu